Kimse ilgi duyduğunu söylemedi, karşıma biri çıksa bile bu yaşıma kadar bir kişi tarafından bile tercih görmediğimi görürse o da sanki istemez gibi geliyor.
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimse ilgi duyduğunu söylemedi, karşıma biri çıksa bile bu yaşıma kadar bir kişi tarafından bile tercih görmediğimi görürse o da sanki istemez gibi geliyor.
Cevap
16Cevap
Bunun nedenlerine bakmak lazim. Seni ve özel hayatini tanimadan yorum yapamayiz ki.
Sevgili de değil aslında 13-14 yaşımdan beri normal arkadaşım da olmadı
O zaman çok kapali bir sosyal yapi icindesin belkide. Biraz baski belki. Aman kizim basina bi is gelir benzeri baskilanan bir cocukluk. Ve bilincaltina, kuracagin arkadasliklardan zarar gorebilecegin endiseninin yerlesmis olmasi. Es zamanli kendi kendine yetisem icine kapali bi kiz cogugu yetisiyor olmasi kaynakli bir yalnizlik belki. Bilemiyorum.
Simdede evden cikmayan.. evde cok zaman geciren bir kizmisiniz bilmiyorum. Sosyal ortamlarda bulunmamaniz kaynaklimi. ya da hep anne baba.. aileyle geziliyor. Kiz kiza cikilmiyor gibi bir trafik mi var. Bilmiyorum.
Üniversite okuyorsun. Kampuste tek geziyorsun. İnan üzüldüm.
Yasitin erkekler guzellige ne kadar aci ki cok fazla önem veriyor karsi cinsinde.. İlertisolim kurmak isterken erkeklerde ilgi cekebilecek seviyede bi guzelligin olmayabilirmi. Bunu bir kiza soylemek hoş olmadi.. kalbini kirmak istemem ama cirkin erkek ruhu ne yazik ki. Ama terside olabilir.. ya da cok guzelsin ve özguvenlisin.. erkekler yaklasmaya cesaret edemiyor. Bilemedim.
Burdan konuşmak istemiyorum bu özel meseleleri
Tabiki. İstediginiz sekilde ulaşın. Devam etmek isterseniz.
Soğuk mizaçlı biri misin belki yaklaşamıyordur erkekler
Normal arkadaşım da olmadı hiç 13-14 yaşımdan beri
O zaman içe kapanıksın
Evet
Bunun tavsiyesi de olmaz ki ben de senin erkek halinim
Bilmiyorum ama kendi değerimi sürekli başkalarının tutumuyla bağdaştırıyorum sürekli
Biraz zorlasana kendini arkadaş falan edin ucunda ölüm yok ya
İletişim sorunum var insanlarla uzun süre iletişim kuramıyorum konuşacak konum olmuyor, karşımdaki bulsa bu kez ben sürdüremiyorum
Kaç yaşındasın okul veya iş var mı
Üniversite okuyorum
Kampüste napıyorsun tek mi geziyorsun
Evet öyle
Aynı ben
Anormal değil ben de bir kızdan teklif almadım öyle ilerliyorum çok çirkin olduğumu da sanmıyorum
Yüz güzelliğine bakılır ilk önce sonra da fiziğine kılık kıyafetine bunlar tamamsa teklif çok gelir
Anormal bir durum. Bilim insanlarının incelemesi lazım seni.
Valla hiç bir erkekle teması falan bırak teklif dahi almadıysan gel evlenelim müsaitsen ben nikah günü alıyorum
Nedenini kendi kendine sordunmu hiç
Sevgili de değil aslında 13-14 yaşımdan beri normal arkadaşım da olmadı
Yalnız kalmayı seviyorum diye arkadaş edinmek istemedim, lisede ve mezuna kaldığım dönem bu konuyla ilgili çok sorun yaşamadım ama üniversite 3'e gelince biraz dert olmaya başladı
Kendimi avutmak değil o zamanlar gerçekten huzurlu hissediyordum kendimi ama son 1 yıl falan sorun etmeye başladım
Evet öyle oluyor ve bir yerden sonra sanki bütün hayatına yansıyor görünmez görüyorlar seni sesini biraz çıkarsan bile umursamıyorlar
Sosyal medyadan edinmeye çalıştım iletişim becerilerimi kuvvetlendirmek için sesli falan konuşuyorduk o da benden sıkıldı sonra konuşmayı ben kestim zaten bunu anladığım için
Kendisi yapıyordu o saatlerce konuşma işini
Evet sonra da ben sorunlu ağzı laf yapmayan oldum
Normaldir herkes manitayapacak diye bir kaide yok
Ben aldım yüzlerce sadece yatmak için
Değil bence
Demekki burkalisin carcaflisin kapalisin
Normal
Nerde yaşıyosun
Güzel misin
Nasil almadın yaa
degil
Bn istiyim olur mu
Ben edeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom kesinlikle kendini böyle değersiz hissetme, bu durum tamamen zamanlamayla alakalı! ✨
23 yaşındasın ve hayat daha yeni başlıyor. Karşına henüz senin enerjini ve güzelliğini tam anlamıyla hak eden biri çıkmamış, hepsi bu 💅
Ayrıca ileride hayatına girecek insan seni geçmişindeki teklif sayınla değil, şu anki ışıltınla sevecek. Kendini kimseyle kıyaslayıp modunu düşürme lütfen 🥺
Peki senin bu süreçte kendine odaklandığın, severek yaptığın hobilerin var mı? Biraz kendinden bahsetsene ☕💖