Mesela adam aldatıyor kadını, adamın sevdiği kadına inat defolup gitmiyor bu dar görüşlü kadın
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela adam aldatıyor kadını, adamın sevdiği kadına inat defolup gitmiyor bu dar görüşlü kadın
Cevap
5Cevap
Ya bazı kadınlar var gitseydin nereye gidecek ailesi kabul etmiyor gidecek bir yeri yok çok gördüm böyle insanları
Sonları ne oluyo
Değişiyor çok var aklımda hikaye öyle hangi birini anlatayım
En çarpıcı olani
Oooo o çok uzun ve karmaşık film gibi hikaye ve sonu çok trajedi burada anlatmam
Aldatilip sır birilerine inat gitmeyen kadın gurursuz ve onursuzdur çok varotik kaşarımsi bir haraket. adam seni aldatmış kime neyin inadı bu
Adamın hizmetcisi olmayı kabul ediyor işte bide aldatılmak hoşuna gidiyor galiba
Ondan değil gidecek yeri yok parası yok
Sonrası ne olur sence
Belli değil mi adam da kadında daha da birbirine ve kendine saygısını kaybeder
Ayrılık olur mu eninde sonunda
Bilmiyorum çevremde gördüğüm kadarıyla kalmayı tercih eden kadınları bu sefer erkek terkediyor her türlü bitiyor gibi. En doğrusu bir kadının kendini ekonomik güvenceye almadan evlenmemesi. Daha dün bir soru vardı 23 yaşında kız aldatılmış hamile iş yok meslek yok zor
Parasızlık zor iş gerçekten ama bu kadına mustehak bahsettiğim kadina
Gidemiyor ki bazıları gidecek yeri yok
Anasının babasının evi var
iki taraf ta abartıyor
Herkesin sığınacağı liman yok hanımefendi
Canı yanan kadından kork
Korkacak bişe yok hanımefendi aldatılmak herkesin başına gelen bişe böyle bir şey yaşadığın insanı boşar ayrılır kurtulursun bitti tutupta o ansandan intikam almaya uğraşmak sadece kendine hakarettir.
@Denizkızı2563 aldatan adam kadının suçu yok ki
O an sağlıklı düşünemez
O anlık bisey değil ki süreç içinde
@Denizkızı2563 kadın adamdan değil karşı kadından alıyor intikami
O daha asagilik bir durum? sen benim kocamla yattın diye neyin intikamıni alacak? zaten ikisi olabilecek en büyük rezilliği yapmış birde kadından mi intikam alacak
@Denizkızı2563 he valla o diğer kadına inat evi terk etmiyor kaptıracamm diye dusunuyor
Gidecek yeri yoktur belki
Anasının babasının evine gitsin gitmek isteyen her sekikde gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, aldatılmak bir insanın güvenini ve kalbini tamamen darmadağın eden çok ağır bir süreç 🥺 Bu yüzden verilen tepkilerin abartı olduğunu düşünmek kesinlikle haksızlık olur.
Ayrıca ortada bir evlilik, emekler veya çocuklar varsa o ortamdan hemen çekip gitmek bazen sanıldığı kadar kolay olmuyor. Kadınlar gurursuzluktan değil, yaşadıkları şok ve hayal kırıklığıyla baş etmeye çalıştıkları için zaman kazanmak isteyebiliyorlar. İnan bana kimse isteyerek toksik bir ortamda kalmaz.
Sen bu durumun içinde misin yoksa yakın bir arkadaşının yaşadıklarına mı şahit oluyorsun ✨💖