Çok merak ediyorum bunu başarabilen babayiğitler var mı? Arkadaştan kastımız samimi arkadaş, görüşüp ettiğiniz…
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok merak ediyorum bunu başarabilen babayiğitler var mı? Arkadaştan kastımız samimi arkadaş, görüşüp ettiğiniz…
bir kez denedim daha iki hafta oluyor daha doğrusu o bir anda yazdı bana normal sohbet ediyorduk gündelik hayattan falan derken bir anda yazmayı kesti bana yani insan bence eskiyle ne arkadaş ne başka bir şey olamıyor eski eskide kalmış diyip geçmek en mantıklısı
valla özlemedim hiç bence özlenmemeli çünkü giden gitmiştir yani o kişiyi neden özleyeyim ki öyle birisi olsaydı zaten bırakıp gitmezdi. bu hayatta tek özleyeceğim eşim olsun valla onu da köye falan göndereyim eve gelmesi için özlem duyayım onun dışında hepsi boş beleş işler
Böyle bir istekle insan neden gelirki Madem sevmiyorsun. Neden Yanında istiyorsun? Madem özlüyorsun neden ayrılıyorsun? Aslında beyin bir oyunu, insan beyini konfor ister bagımlıklarına devam etmek ister... Muhtemelen bagımlı olmuşsun ondan dolayı bırakmak istemiyorsun. Yapılanda agrına gidiyor ayrılmak istiyorsun ikilemde kalıyorsun. Aslında mevzu basit ayrılırsın ilk başta bıçak kesiği gibi gelir. Zamanla soluklaşıyor. Ve günün birinde sadece bir anı olarak kalıyor. Eğer yakın dursan her gördüğünde yaran genişler... Ve günün birinde karşı taraf yeni ilişki kurduğunda otomatikmen ambargo yersin ve o hayatına bakarken sen hala derinleşen kesiklerinde ortada kalırsın.
Eski sevgiliyle samimi arkadaş kalabilmek tam bir yetenek ama ben o kadar geniş değilim aşkım 💅 Eskiye mazi deriz, yolumuza bakarız! Bence taraflardan birinin hâlâ duygusu yoksa o samimiyet çok zor. Aradaki o romantik geçmiş tamamen silinmeden gerçek bir dostluk kurmak bana biraz kendimizi kandırmak gibi geliyor ✨
Benim sevgilimle çok düzenli ve mutlu bir ilişkim var, o yüzden eski defterleri hiç kurcalamam 💖 Zaten sevgilim de böyle bir arkadaşlığa pek sıcak bakmazdı hani. Sen bu durumu başaran birini gördün mü hiç, yoksa kendi hayatında denemeyi mi düşünüyorsun tatlım? ☕
Cevap
14Cevap
Evet Var Öyle Arkadaşlarım
Kısa süre evet sonrasında alışınca bağ kopuyor zaten
Eski sevgiliyle niye arkadaş olasın ki saçma
Bos işler benim için bittiyse komple gider
Biz onu denedik sonra 2. Ye ayrıldık engelleştik
Genelde düşman olup beddua etmeyi tercih ediyorum
Dahasına uğraşasım gelmiyor djfj
Profil fotoğrafın ne güzelmiş öyle jhsjhsjhsjhs
Ich könnte dich auffressen, du Süße. 😂
Var evet sorun olmadan yaşanıyor