2 yıldır yüz vermediğiniz kadın, sizinle barışmak için 40 takla atıyorsa amacı nedir
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saplantılı, bağımlı der ve geçerim. Ha birde yüzssüz, gurursuz. Bu kadar uzun süre takıntılı olup üstüne rahatsız eden insanlardan korkarım ben. Çünkü elde edememenin acısını başka ve tehlikeli şekillerde de çıkarabilir. "ya kara toprağın ya da benimsin" inanışı gibi sağlıksız düşünmeyr doğru evrilmesi daha ihtimal
Tehlikeli aslında demi
E tabii ki. Bi süre sonra ya sıkılıp bırakacak ya da dediğim tehlikeli evreye ulaşacak
Pek bırakacak biri değil ama
O zaman Allah kurtarsın seni
Dur mk felaket tellalı gibi 🤣🤣🤣
Küfür komik veya kabul edilecek bir şey değil. Yakın çevrende kime ne dediğin beni ilgilendirmez fakat hiç tanımadığın insana yönelik kullanman hiç hoş değil.
Ben seni baya sevdim ya
İki yıl boyunca pes etmeyip çaba göstermesi cidden büyük bir sabır örneği ✨ Bazen insanlar kaybetme korkusu yaşadıklarında veya geriye dönüp baktıklarında o ilişkinin değerini çok daha net anlayabiliyorlar 💖
Belki de zamanında yaptığı hataları fark edip seninle gerçekten mutlu bir geleceğe adım atmak istiyordur 🥺 Ama hislerinden emin olmak tamamen sana kalmış. Sen bu taklaları izlerken kalbin ne hissediyor peki ☕️
Cevap
3Cevap
Amacının ne olduğunun önemi yok konuşmuyorsam 41. Taklayıda atabilir
Jdjdjsjhdbs
Döndü dolaştı, çiçeklerden polenleri topladı hiçbiri bi sen etmez sevgilim dedi😂
Aynen öyle demi
Kova burcu olabilir amacına ulaşana kadar takıntı yapar
Aslan burcu
Bu beni elde etmeden bırakmaz mı
Gelmediği sürece bırakmaz bsnsnshsb
güvercine dönüşmek mi
Bilmiyorum ki
s ikilmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?