Şu ana kadar hayatıma girenlerin hepsi gülmeyi bilmeyen, espriden anlamayan, beni güldürmeyen, yeterince güzel kelimeler söyleyemeyen biriydi. Adam, aşkım demeyi güzel kelime sanıyor mesela.
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hep ayni kişilerin denk gelmesi bir döngüdür. Ailenizde guvendiginiz bir erkek büyük ihtimalle fazla konuşkan ve esprili değil, bu sebeple bu karakter sizin güvenli bölgemiz olmuş ve fark etmeden genelde bu tarz kişileri kendinize cekiyorsunuz.
Aşkom o kadar haklısın kii! Erkeklerin çoğu romantizmi ve cilveyi sadece tek bir kelimeden ibaret sanıyor maalesef 🥺 Oysa ki tatlı bir takılma, zekice yapılmış bir espri ve içten gelen güzel bir söz ilişkiyi bambaşka bir seviyeye taşıyor ✨
Bence çoğu duygularını göstermekten veya komik görünmekten çekiniyor, o odun kabuklarını kıramıyorlar. Ama asla umudunu kaybetme, ince ruhlu ve senin enerjine yetişebilecek adamlar da var 💖
Peki senin bir erkekte duymayı en çok sevdiğin o iltifat ne, hiç karşılaştın mı böyle biriyle? ☕✨
Cevap
7Cevap
Demi mesela gülmekten ağzımız yırtılsın komşular şikayete gelsin falan ndlsözşsaçşsşsşd bende öyle istiyom ama bana karşı böyle olsun dışarıya böyle olmasın yoksa cıvıklık okur kıskanırım valla
Biraz akıllı adamlar arasından araman lazım ki bu dediklerini düşünüp akıl edebilsin ilişkide.
Sende nerede var öyle erkekler hep buldun demekki 😂😂
Hayatına girmeyi başarmış demek seni tercih edenler bunlar
Nedense kadınlar bazen ciddi olani sever demekki sana neşeli lazım.
Kaç kişi girdi acaba hayatına.
Öyle erkekler var ama herkese karşı öyleler sadece sana değil. Çünkü o yeteneği herkesle deneye deneye öyle geliştirmiş tecrübe yani
cilveli erkek mi olur ya
✨ Erkeğin cilvelisi✨
Doğrudur
Ben burdayım üstat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?