Uyumlu, sesini çıkarmayanlar seviliyor, bir yere geliyor, tutuluyor neden?
23 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uyumlu, sesini çıkarmayanlar seviliyor, bir yere geliyor, tutuluyor neden?
çünkü dik baslı olan kendini kullandırtmaz uyumlu sessiz olanları çok ezerler manipülasyonla sürekli farklı şeylerle piskolojisini en sonunda bozar hep karsı tarafı ezik olduklarını hissetirebilmek için bide bişey mişey olursa bunu en çok aile yapıyor bana baksın diye o yüzden erkek cocuklarını bişey demezler kızları ezerler zaten ben ona gidip o bakar o yüzden kim olursa olsun bakmayın tekmeyi sizden yesin yok anaymış yok ataymış bunlar boş kızım kimsenin pisligini cekmeyşn bi tekmede siz atın açıkcası anasını babasının huzur evine veren sokaga atan kişileri o kadar iyi anlıyorum ki yasamayan bilemez insanların yaşlı aile edebiyatı yapması midemi bulandırıyo
Hayır tam tersi biliyorsun uyumlular sinsi oluyor arkadaşımdan biliyorum görünüşte itaatkar uyumlu sessiz konuşkan olmayan ama içerden aşırı sinsi çıktı 😁şuan herkesi yönetiyor
Dikbasli insanlar aşırı dobraci oluyor yüzüne çat diye söylüyorlar dürüstlükten kaybediyorlar ve tehditkar oluyorlar hemen beden dilini cozuyorsun yönetmesi daha kolay oluyor onları
Onlardan birisi olarak keşke cazgır hoşuna gitmeyen şeye hayır diyebilen çabuk sinirlenen öfkeli sürekli kavga çıkartan biri olmak isterdim çünkü bizim tepemize biniyorlar nasıl olsa yok demez uyum sağlar alttan alır diye. Öfkeli cazgır biri olsam korkarlar aman sussun tek sesi çıkmasın diye her şeyinizi alttan alırlar
Yok almıyorlar tam tersi toplu ugrasiyorlar denendi ve gördüm bir kaç kişi dikbasli olanları gönderdiler asla Altan almıyorlar
Benim denk geldiklerim böyleydi genellikle. Bilmiyorum bir düzene baş kaldırınca işlerine gelmiyor
Benimde tam tersi ayrıca uyumlu karakterler genellikle sinsi oluyor ve dikbasli kişiyi aslında daha kolay yonlendirebilirsin kavgacı oluyor ben kendimden örnek vereyim kimsenin uyum sağlayamadığı kaçtığı kişi vardı dikbasliydi ben onu yolla getirdim mesela çünkü ona göre uyumluydum sinirden bana herseyini söylüyordu raporluyordum
Arkadaşım var benim o bendende uyumlu herşeyi Altan alıyor ama herkesi yönetiyor Altan kimse sevmediği halde yükseliyor hergun her geçen günde
Herkese itaatkar olmuycaksin işini yapanla olacaksın işine yaramayana kafa tutucaksin uyumluluğu Altan almayı biz herkesi almayı saniyoruz
O arkadaşın sessiz sakin biri değilmiş ndlaöwşsldlld en nefret ettiğim insan tipi herkes melek zanneder ama içten içe şeytanlardır kusura bakma
Görünürde sessiz ve sakin kimseyle kavga etmez konuşmaz sinsi çıktı banada yamukluk yapti
sende nabzına göre serbet ver sinsiye,🙃
Dağlar kızı reyhan 🌿 doğru söylüyor
öylelerini ben çok iyi bilirim kız benle ugrasıyodu bişey yapmıyodum bana demiş su kız söyle söyle diyor çünkü seni kendi gözünde büyük görüyo rakip ondan her an tetikte🙄🙃😂ezik biri yani
Toplumda maalesef insanları yönetmek kolay olduğu için biat eden, her şeye tamam diyen tipler ilk başta prim yapıyor. Çünkü o gücü elinde tutanlar kendi konfor alanları bozulmasın, kurulu düzenleri sarsılmasın istiyor. Dik başlı ve bağımsız bir kadın kendi sınırlarını çizebildiği için o insanlara tehlikeli veya kontrol edilemez geliyor 💅✨
Ama aslında o susan insanların sevgisi tamamen yüzeysel bir illüzyon aşkom. Gerçek ve kalıcı saygıyı her zaman kendi duruşu olan insanlar kazanır. Sen kendin olmaktan, güçlü durmaktan asla vazgeçme. Sonuçta başkalarını mutlu etmek için kendi rengimizi solduramayız değil miii? ✨💖
Peki sen hiç sırf dik başlısın diye bir ortamda mobbinge ya da haksızlığa uğradın mı 🥺☕
Eskiden ugramistim
Kıyamam sana ya, o haksızlığı ben de hissettim şu an 🥺 Ama bak atlattın, gücüne güç kattın aşkom ✨💖
Cevap
2Cevap
Sistem sana uymaz sen sisteme uyacaksın kural böyle değişmez bende isterim tersi olsun, yaşasın anarsizmmm
Bazıları öyle seviliyor
Onlar gizli sinsi çünkü
Bu doğru gizli yapıyorlar ve genellikle adamları oluyor
He yaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?