2 yıllık eşiniz ya da çocuklarınızın annesi gelip dese size ben kadınlardan daha çok hoşlanıyorum, beni özgür bırak en geç akşam 8'de evdeyim derse ne tepki verirdiniz?
23 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 yıllık eşiniz ya da çocuklarınızın annesi gelip dese size ben kadınlardan daha çok hoşlanıyorum, beni özgür bırak en geç akşam 8'de evdeyim derse ne tepki verirdiniz?
Cevap
16Cevap
Lezbiyen biriyse boşarım, bisex ise bulduklarımızı beraber yeriz. Ama koca olarak öylece serbest bırakmam
Tek başına bir kadınla sevgili olmak istiyor duygusal ilişki?
Eşiyle de olacak duygusal paylaşımda bulunacak
İnsanın aklı da dengesi de şaşar herhalde. 2 yıllık evlilikten sonra böyle bir şey duymak kafada büyük soru işaretleri bırakır
Çok fazla evli biseksüel kadın var. Erkeklere söylemiyorlar çünkü erkekler direkt evlenilecek kız kategorisinden çıkarıyor ya da grup teklif ediyor ki bu da iğrenç geliyor. 15 yıllık eşinin biseksüel olduğunu bilmiyor mesela. Adamdan önce 5 6 kadınla sevişmiş ama erkek bilmiyor. Çok var çok.
Erkele aldatmadikca sorun olmaz
İmkan varsa beni de aranıza alın derim
Almicak ama o konuda kıskanç. Yine de izin verir misin
😞😞😞 veririm
İyi aferin :)
Ama arada ısrar ederim 😬😬
Peki sen neden izin vermiyorsun diğer kadınlarda olsa esin
Ben değilim o kişi. Ben erkeklerle mi oluyorum da o kadınlarla oluyorum diye düşünüyor. O da erkeklerle olsun diyor
Hetero ise olmaz
O zaman yapacak bir şey yok 😂😂
Sen değilsen kim nereden geldi aklina
Eşim bir ara benzer bir ruh haline girmişti ama sonrasında bir heves gibi geçti gitti
Sen rahatsız mı oldum
Muhtemelen senin de istiyeceğini düşünüp vazgeçti
Bir şeylerin değişeceği korkusu istememesine neden olabilir ya da sana sevgisi, saygısı, sadakati ağır basmıştır.
Evet ya bazen aklımıza gelen şeyi istiyor olduğumuzu sanıyoruz. Ya da izlediğimiz şeylerdekileri yaşamak istediğimizi sanıyoruz ama onlar sadece hayalde kalınca güzel oluyor. Uzak bir örnek vereyim bir oturuşta 100 tatlı yemek güzel bir hayal, 10 şişe şarap içmek güzel bir hayal ama gerçekte olsun istemezsin
Güzel örnek ya da gerçekleştiğinde sonuçlarına katlanamayabiliriz. Tekne isteyipte uygun şartlar oluşmadan tekneye sahip olduğunda masraflarını karşılayamamak gibi. Sen bir örnek verince benimde veresim geldi ahahaha :)) Çok doğru bir tespitte bulundun bazı şeylerin hayalini yaşamak güzel gerçekten.
Evet doğru diyorsun :)
:) sevindim bende de öyle
Video kaydederim mahkeme artık sülaleye rezil etme çocuğu alır defol derim
hmm deplasman yasağı koyarım ne yaşayacaksınız evde benim olduğum ortamda yaşarsanız sorun etmem derim.
Ben de ona derim sen de beni bırak ben de kadınlardan hoşlanıyorum diye😀
Eşin de bi kadın. Biriniz erkeği bırakıyor birisiniz kadını
O erkeği bırakıyor yani beni ve kadın diyor ben ise yine kadın diyorum.
Tamam eşin bir kadın?
Evet o kadın istiyor demiyor mu soru
Tamam işte kadın eşiyle de olacak
Ben de işte başka kadınla ve onunla da olcam şartlar eşit yani.
İkimiz hem ikimizle hem başka kadınla olcaz.
Eşit değil o bir erkek isticek bu sefer çünkü o eşinde olmayanı arıyor. Sense eşinde olanı ;)
Erkek değil soruda başka kadın istiyor diyor ama
Kocanda sana aynı şeyi söyleyip ben de erkeklere giricem derse ne düşünürsün bence çok iğrenç. Ben boşanma işlemlerini başlatalım derdim şahsi fikrim
çoğusu istemez isteyen de kendisine fayda sağlayacak şekilde ister bence
İlişkiye devam etmek istemezdim
Ölü insanların sevgilisi olmaz.
Geçiyor o eşimde yaşadı
Yeni mi başladı sende
Yaşadınız mı bir şey
Tabiki oldu bir takim şeyler
Bende bisexim hosuma gider evlenirim direkt
Ama sen erkekle olmicaksın?
O niyeymis😂
Senin biriyle olmanı değil kendisinin biriyle olmasını istiyor
Him seversem olabilir sen misin o
Hayır 😂😂
Kimmis ki
Hoşlandığım kadın
Himm ne guzel sevdim
Ben de serbestsem olur
ne diyon a k ç derim ve boşanırım
Kadınlarla yapacaksansorun yok
Ama seni almayacak arasına o konuda kıskanç
Tamam önce kendi yapar sonra aralarına alırlar
Diğer kadın lez ve erkek istemiyor gibi düşün. Ayrıca kocasının karşı cinsle sevişmesini isteyen kendisi de karşımcinsle sevişmek ister. Sen git erkeklerle seviş durum eşitlensin. İlla o kadınla sevişirim diyorsan kadına da erkekle sevişme hakkı doğar
Bosanirim
Ben neyine yetmiyor muşum
Karşılıklı mı olacak?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum karşısında şok olmamak elde değil açıkçası. İki yıllık bir emek, paylaşılan hayat ve kurulan hayaller varken böyle bir taleple karşılaşmak insanı derin bir belirsizliğe sürükler 🥺
Böyle bir durumda hissedeceğim ilk şey büyük bir kırgınlık ve güvensizlik olurdu. Saygı ve dürüstlük çok önemli ama evlilik böyle bir 'izin' sistemini kaldıramaz. Kendi değerimi korumak adına bu ilişkiyi sağlıklı bir şekilde bitirmeyi seçerdim.
Sen olsan bu durumda kendini nasıl hissederdin, bitirmek senin için de tek seçenek mi olurdu? 💖