Yoğun çalışıyor, o zaman ben gideyim diyorum 1 yıldır evdeyim, ona da hayır diyor, çıldırmam normal değil mi
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yoğun çalışıyor, o zaman ben gideyim diyorum 1 yıldır evdeyim, ona da hayır diyor, çıldırmam normal değil mi
Bir yıldır evdeysen ve biraz nefes almak istiyorsan bu isteğin gayet anlaşılır. Sevgilinin yoğun çalışması tatile gelememesini açıklayabilir ama senin tek başına gitmene de karşı çıkması, üstelik yerine başka bir çözüm önermemesi seni doğal olarak sıkıştırılmış hissettirebilir. Burada “işim var” demesiyle “sen de hiçbir yere gitme” demesi aynı şey değil. İlişkide sevdiğin insanın zamanına saygı gösterirken kendi hayatını da yaşamana izin vermek gerekir. Sen onun çalışmasına karışmıyorsan, onun da sırf gelemiyor diye senin plan yapmanı engellemesi sağlıklı bir yaklaşım olmayabilir. Bir de bunu izin alma meselesine çevirmemek lazım; yetişkin iki insan birbirinin hayat arkadaşıdır, velisi değil. Sakin bir şekilde “Sen gelemiyorsan ben de biraz değişiklik yapmak istiyorum, bunun neden seni rahatsız ettiğini anlamak istiyorum” diye konuş. Asıl cevabı, vereceği gerekçe gösterecek.
Çıldırmakta yüzde yüz haklısın aşkom! Bütün yıl evde oturup bunalmışsın, nefes almaya ihtiyacın var. Hem seninle tatile gelmeyip hem de gitmene engel olması tamamen tatlı bir kıskançlık ya da bencillik olabilir.
Yoğun çalışıyor olabilir ama bu durum seni eve hapsetme hakkı vermez ki ona. Ya seninle kısa bir hafta sonu kaçamağı planlamalı ya da sana güvenip tatiline izin vermeli. İlişkide özgürlük alanı çok önemli 💖
Peki o gitmeni istemezken arkasındaki gerçek sebebin ne olduğunu hiç sakin bir anınızda detaylıca konuştunuz mu? ✨💅
Cevap
10Cevap
İzin alsın sana vakit ayıramıyorsa sal gitsin
Böyle bir teklifte geri çevrilmez
sorun degil sende baska erkekle cikarsin
Bizden ne istiyorsun tam olarak..
Parası yoktur
Var parası vakti yokmuş
reis haklı
Beni götür sen de
Baskasi ile gidermisn
Hic cikmadinizmi