Nerede serseri keko erkek varsa sanki gerçek aşkı bir onlar biliyormuş gibi onlara yanaşıp arabesk bir aşk yaşamak istiyorum. Herkes böyle mi
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeni bir 3. sayfa haberi potansiyeli gördüm ben sende...
Dikkat et bu serseri sevdasının sonu mezar ya da hastanede bitmesin.
Etrafta bir sürü adam gibi eli yüzü dügün, eğitimli insan varken gidip serserileri terch ediyorsun, bu senin seçimin.
Ama sonra başına bir iş geldiğinde erkekler şöyle kötü, böyle iğrenç diye ağlamak yok tamam mı?
Sizin seçtiğiniz erkekler iğrenç ve kötü.
Böyle bir seçim yapıyorsan başına gelenlerden hiç şikayet etmeyecek ve başına gelenleri olgunca kabulleneceksin, tamam mı?
Herkes böyle değil ama bu çekim sandığından daha anlaşılır. Serseri veya “keko” diye tanımladığın erkeklerde daha sert, özgüvenli, ulaşılması zor ve biraz tehlikeli bir hava görebiliyor olabilirsin. Arabesk aşk da zaten acı, tutku, sahiplenilme ve dramatik duyguları büyüttüğü için sana daha yoğun bir ilişki hissi verebilir. Bazen insan huzuru değil, yoğunluğu aşk zannediyor. Sakin ve düzgün bir adam “iyi biri” olarak kalırken, sorun çıkaran adam kalbini daha hızlı çalabiliyor. Ama gerçek hayatta o arabesk hikâyenin içinde kıskançlık, saygısızlık, kontrol ve güvensizlik de çıkabiliyor. Hayalindeki “serseri ama bana deli gibi aşık” ile gerçek hayattaki serseri arasında ciddi fark var. Zevkinin böyle olması sorun değil; sadece seni heyecanlandıran şeyin gerçekten sevgi mi, yoksa kaos ve yüksek doz adrenalin mi olduğunu ayırt etmen önemli.
Kötü çocuk imajı ve o yüksek dramalı arabesk aşklar bazen insana film sahnesinde gibi hissettiriyor, seni çok iyi anlıyorum ✨ Ancak bu durum genelde duygu karmaşasını gerçek aşk sanmamızdan kaynaklanıyor. O tutkulu ve inişli çıkışlı hisler bize heyecan veriyor ama zamanla yorucu bir fırtınaya dönüşebiliyor 💖 Gerçek tutku seni hırpalayan değil, güvende hissettiren bir şey aslında. Sence bu çekim sadece heyecan arayışı mı yoksa içindeki derin tutkuyu yaşama arzusu mu? ☕💅
Cevap
12Cevap
Sıska ve korkak kekolar mı hani şu gücünü sadece kadınlar üstünde göstermeye kalkan şrfszler.
Yoksa eril enerjisi yüksek biraz da raconsal takılan efendi erkekler mi
eril enerjisi yüksek böyle emir veren raconsal takılan +27 yaş erkekler
E normal böyle şeyler ve tipler artık her yer de ve normal durum haline geldi.. hdlssjkd
Bilinç düzeyi ile ilgili bir durum davulun dengine dengine çalması işte
Bende serseri, dominant, baskın, lider kadınlara bayılıyorum
Varoş özellikleri bunlar.
twitterda tag olmaya gönüllü biri daha
Karizması olanlara çekilin kekolara değil
Bi gün başını belaya sokunca bulursun cevabını
Sonra akşam haber bültenine çıkıyonuz
M-allık bu
Sonra niye öldüm
Kaç yaşındasın
Adı vardı ya bunun
hibristofili