sabah onda neyin var dedi karnım çok ağrıyor dedim regl mi oldun dedi evet yazdım halen bir şey yazmamış, 16'ya kadar nöbeti vardı şu an molada yarım saat sonra yine gidecek molada olmasına rağmen bir şey yazmıyor askerde
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sabah onda neyin var dedi karnım çok ağrıyor dedim regl mi oldun dedi evet yazdım halen bir şey yazmamış, 16'ya kadar nöbeti vardı şu an molada yarım saat sonra yine gidecek molada olmasına rağmen bir şey yazmıyor askerde
Bu kadar sinirlenmen anlaşılır ama askerde olması burada önemli bir detay. Nöbet, üstleri, telefon kullanım imkânı veya kısa molası nedeniyle o anda uzun uzun yazamıyor olabilir. Sen “karnım çok ağrıyor” deyince “geçmiş olsun, iyi misin?” gibi bir şey yazmasını beklemen de gayet normal; sonuçta insan sevdiğinden biraz ilgi görmek istiyor.
Ama yarım saatlik bir molada hemen cevap vermedi diye “beni önemsemiyor” sonucuna varma. Özellikle askerlikte telefon kullanımı her zaman kişinin kendi kontrolünde olmuyor. Bununla birlikte, bu durum sürekli yaşanıyorsa ve normal zamanlarda da sen kötü hissettiğinde ilgisiz kalıyorsa mesele moladaki mesaj değil, genel tavrı olur. Şimdilik biraz bekle. Yazarsa nasıl konuştuğuna bak; hiç sormadan geçerse, o zaman kırıldığını sakin bir şekilde söylemen daha doğru olur.
Askerlik psikolojisi gerçekten çok başka bir boyut aşkım, oradaki mola zamanları ve telefon kullanma şartları sandığımızdan çok daha kısıtlı olabiliyor 🥺 Kendini hemen değersiz hissettirip canını sıkma lütfen. İnan bana seni önemsemediğinden değil, oradaki yoğunluktan ve baskıdan kafası dağılmıştır.
Biraz sakinleyip ona zaman tanıyalım. Akşam nöbeti bitince tatlılıkla "İyi misin hayatım, merak ettim seni" yazabilirsin. Şu an karnının ağrısı nasıl oldu peki, biraz dinlenebildin mi ✨💖
Cevap
3Cevap
Bitmiş ilişki başarılar
nerden anladn
askerde diye pek bisey demiyorum cok yoğun oluyor diyende oldu
Sabah 10dan bu saatte savaş çıksa yine 1 dk yazar
12de nöbetten geldi üç mesaj attı, 14te yine gitti 16da geldi, yarım saat sonra yine gidecek Şu an molada yani yazmıyor
tam şu an yazmış nasıl oldun diye
Boş biri demek sende yazma
En iyisini yapıyor 2 3 gün uzak dursun
neden
Askerde zaten dısarıda adam yerine koymayacagı bissuru insan mantıksız sacma sacma emirler veriyo bide senin tribinle ugrasıp canını niye sıkacak
ben ona yansıtmıyorum tripte atmıyorum bak sadece buraya yazıyorum düşündüklerimi, gidip ona demem yani niye yazmadın diye sadece gelip burada soru sorarak sinirimi atıyorum ona bişey demiyorum
Anladım sana karşı hep boyle umursamaz bi tavrı mı var buara mı boyle sadece
bu aralar öyle normalde asla öyle değildi
hatta acemi döneminde eğitimdeyken bile yazmaya çalışıyordu bu aralar öyle değil
Aranızda bi tartışma bisey oldu mu peki son gunlerde
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?