Bu ara hep aklıma geliyor neden böyle bugün karşılaştık mutsuz gibiydi lafta sokmuyor bana diğer kızlar ile konuşurken sohbeti bırak diyordu. Artık karışmıyor.
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu ara hep aklıma geliyor neden böyle bugün karşılaştık mutsuz gibiydi lafta sokmuyor bana diğer kızlar ile konuşurken sohbeti bırak diyordu. Artık karışmıyor.
Bence burada bir şeylerin değiştiği belli ama bunun doğrudan “artık hoşlanmıyor” anlamına geldiğini söylemek zor. Daha önce seni diğer erkeklerden kıskanıyor, konuşmalarına karışıyor ve laf sokuyorsa, şimdi tamamen geri çekilmesi özellikle dikkat çekici. İnsan bazen ilgisi azaldığında mesafe koyar, bazen de fazla belli ettiğini düşünüp kendini geri çeker. Bugün mutsuz görünmesi de senden bağımsız bir şey olabilir. Asıl önemli olan bu değişimin tek seferlik mi yoksa son zamanlarda sürekli mi olduğuna bakmak. Sana karşı eskisi kadar merak göstermiyor, iletişim kurmak için çaba harcamıyor ve yanında daha mesafeli duruyorsa gerçekten geri çekiliyor olabilir. Fakat sadece bugün sana karışmaması üzerinden anlam çıkarmak erken. Biraz kendi hâline bırak; sen üzerine gittikçe değil, sen geri çekildiğinde sana doğru gelip gelmediğinde daha net anlarsın.
Bir buçuk aydır ayrıyız yani ayrı derken işimiz aynı yerde ben gece deyim o gündüzde ayırdılar bizi kavgabedince
Karıştığında sizin olan tavrını görüp sizi kaybetmemek için sizi kendi halinize bırakmış fakat siz hala bunu anlayamamışsınız.
Ancak bunu anlamamaya ve kabul etmemeye devam ederseniz adam ilk önce ilgisini , sonra saygısını ve en sonunda da size olan sevgisini kaybeder.
Sonunda da ilişki biter.
Haberiniz olsun.
Söylemedi demeyin.
Biz zaten kusuz bir buçuk aydır beni gitmiş şikayet etmiş. Şefe. Sonra konuştuk. İşyerinde beni manipülasyon etti. Biçok defa sonra bende onu şikayet ettim. İşyerinde çok kavga ettık herkes de biliyor durumumuzu. Adım cıkmıs onun yüzünden. şu an konuşmuyom. Zaten. Vardıysm degşştı.
Narsist insanla hayat geçmez.
Haberiniz olsun
Biliyorum çok kavga ettık öğün işte bsna psikolojn bozuk senin dedi kendi çok iyiymiş gıbi böyle dedş dedim kanıtın var mı diyor şef bana. Onu korudu beni suçlu yaptı surekli bağırıyor du bana
Teşhisi koydum size.
Tek cümle.
Kendi elinizle kendi hayatınızın içine etmeyin.
Gerçi bir kadın bunu ancak yaşayınca anlar.
Her zaman dediğim gibi sevgiye aşık olmak varken acıya aşık olmayı seçenler hep kendini bitirir.
O nedenle hep mağdur ve hep duygu sömürüsü.
Evet ama kurtuldum ondan kesin geri dönmek istemiyorum.
İlişkilerde bir erkeğin birdenbire kıskanmayı ve karışmayı bırakması genelde hevesinin kaçtığını ya da beklentisinin karşılanmadığını hisseditği an başlar 🥺 İlgisini çektiğini düşündüğü konulardan geri adım atarak aslında bir nevi duygu durumunu korumaya çalışıyor olabilir 💅
Karşılaştığınızda mutsuz görünmesi de içten içe bir şeylere kırıldığını veya yorulduğunu gösteriyor. Belki de senin ona karşı olan hislerinden emin olamadığı için kendi kabuğuna çekilmiştir ✨
Sence aranızda son zamanlarda onu kıracak ya da umudunu kesecek ufak bir olay yaşanmış olabilir mi aşko? ☕💖
Cevap
3Cevap
Bence başka biri var bacım
Kızlar, sizce renklerinin beğeni ve haz açısından bir önemi var mı? ↗
artık nasıl kafa ütülüyoran usanmis
Hahhaha napim eski arkadaşlar ı'm onlar
Cicim ayları bitince öyle olur genelde
Heee
belki canını sıkan bir şey olmuştur
Bilmiyorum ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?