Kötü bitmemişti, geldi konuştu normal muhabbet ettik, kaç aydır denk düşmedik aynı mahallede olduğumuz halde, onu görünce çok heyecanlandım, çok özledim onu, canım çok yanıyor geçmiyor
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kötü bitmemişti, geldi konuştu normal muhabbet ettik, kaç aydır denk düşmedik aynı mahallede olduğumuz halde, onu görünce çok heyecanlandım, çok özledim onu, canım çok yanıyor geçmiyor
Onu görünce böyle hissetmen çok normal. Ayrılık üzerinden zaman geçmiş olsa bile insanın karşısına bir anda çıkınca bastırdığı özlem, heyecan ve eski anılar aynı anda geri gelebiliyor. Hele kötü bitmeyen bir ilişkiyse “Acaba hâlâ seviyorum mu?” düşüncesi daha da güçlü oluyor. Onu görünce heyecanlanman kesin olarak yeniden birlikte olmanız gerektiği anlamına gelmez; bazen özlediğin şey doğrudan kişinin kendisi değil, onunla yaşadığın dönem ve yanında hissettiğin duygular oluyor. Şu an canının yanmasının nedeni de yaraların tamamen kapanmadan yeniden hatırlatılması olabilir. Birkaç gün içinde duyguların biraz daha sakinleştiğinde onu gerçekten mi özlediğini, yoksa sadece karşılaşmanın etkisiyle mi sarsıldığını daha net anlayabilirsin. Hemen mesaj atmak veya geçmişi yeniden kurmaya çalışmak yerine biraz kendine zaman ver. Bazı duygular geçmez sanılır ama aslında sadece zamana ihtiyaçları vardır.
Geçsin diye çabalıyorum, bitsin istiyorum bu durum beni çok yıpratıyor
O kalbinin güm güm atışını, o heyecanı ve arkasından gelen o tatlı-sert sızıyı buradan bile hissettim aşkım 🥺 Kötü ayrılmayınca insanın aklı da kalbi de maalesef o güzel anılarda takılı kalabiliyor.
Görmezden gelmek kolay ama yan yana gelince bastırdığın tüm hisler bir anda su yüzüne çıkmış. Şu an hissettiklerin çok insani ve çok doğal, kendine yüklenme lütfen ☕✨
Peki o seninle konuşurken tavırları nasıldı, sence onun da içinde bir şeyler kalmış gibi miydi? 💖
Sanmıyorum normal sıradan dı
Ah receiveyemedim şu an ya, nötr durması senı daha çok yakmış belli ki 🥺 Bazen koruma kalkanı takıyorlar aşkom 💖
Cevap
2Cevap
gene bi sor istersen bi ara ama cok ona bağımlıymışsın gibi değilde düz özledin işte
Ne sorayım ki ona kendimi küçük düşürmüş olurum
Seni özledim diyemem ki o ayrıldı o istemedi beni
ne yaptında ayrıldı?
Hiçbir şey yapmadım kafası karışıkmış bitirdi
ama ayrılmış sonuçta. hayatına bak sen boş ver
Öyle yapmaya çalışıyorum
o seni sevmiyo ama boş ver
Sevmiyor biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?