Umut verip yarı yolda biraktiysa bunun vebali nedir arkadaşlar?

Görücü usulü tanıştık evlilik vaadi ile kendisi asker neyse memleketine gelince her gün buluşmak isterdi benimle sabahın köründe bile bana eşlik edip yol yürümek isterdi ben de ne bileyim umutlandım hayalimdeki dedim onu görünce içim çekti bana yoksa bu sene 6 tane görücü çıktı hepsini reddetmiştim tek bununla konuşmak istedim tek buna tanıma fırsatı verdim neyse görev yerine gitti bu biz bununla 5 6 kere buluştuk zaten vakit geçirdik yürüyüş yaptık pikniğe gittik falan akrabasına da telefonda etkilendim deyince daha umutlandım ben ne bileyim sonra görev yerine gidince bu arar oldu beni her gün günaydın mesajını o atardı gün içinde konuşmayı o sürdürürdü anlık fotoğraflar anlık ne yaptığını atardı daha dün de attı ama bugün sabah ne olduysa mesaj geldi anlaşabileceğini hissetmediğini konuşmayı sürdürmeyeceğini ailelerimiz farklı kafa yapımız farklı gibi şeyler demeye başladı oysa ortak yönümüz bile vardı anlaşabiliyorduk niye böyle yaptı anlamadım sebepsiz yere gitti hoşçakal deyip gitti bana umut vermişti oysa ki bana da görücü çıkmıştı bir kere görüştüm numaramı dahi vermedim o an karşı tarafa söyledim bir şey hissetmediğimi konuşmak istemediğimi kimseye umut vermek istemedim ilk başta niye bu böyle yapmadı beni üzdü duygularımla oynadı ailesi ile de tanıştım sonuçta üzüntüden halim per perişan oldu oysa çok umutlanmıştım hayallere bile kapılmıştım bile

Umut verip yarı yolda biraktiysa bunun vebali nedir arkadaşlar?