15 gü
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
ediyorlar ki
Herkes değil
tamam sen değil ama yapan var
Evet maalesef. Teşekkür ederim
ne demek
Neden olmasın
Çok fark yok bence ederler
Çok fark yok derken 30 yaştan 10 yaş çık 20 yaş ediyor 10 senelik yaş farkı var daha ne olsun ne bekliyorsun
Annemle babam arası on yaş benim
Ee normal değil baya fazla
Sizde kantarin topuzunu baya kaçırdınız
Alakası bile yok ben 12-15 yaş farkı olanı bile biliyorum
@Denizkızı2563 abartmayın sizde sanki babası yaşında 25 yaş kız 35 yaş erkek çok mu fark sanatçılar kendinden 30 yaş küçük kadınlarla evleniyor ona sesiniz çıkmaz
Aman boş ver kompleksli o
Siz normal düşünmüyorsunuz bence büyük yaş farkı olması için babası yaşında olmasına gerek sanatçıların yaptığı doğru mu ben onaylıyor muyum dhhdhd niye ses cikarmiyim onu nerden çıkardin 10 senelik uçurum var gelmiş normal diyorlar
24 yaşındayim 34 yaşında amcayla evlenip ona bakıcılık mi yapayım o saatten sonra
@Denizkızı2563 evlilikten bahsetmiyorum ki ben
Ee sevgili oluncada değişmiyor yanımda kendim gibi çıtır bir erkek dururken karta kaçmış birini mi alayim sjsjjs
@Denizkızı2563 mutluluk anlaşma sadece yaş farkı ile olmuyor canım benim annemle babamın arasında sadece 1 yaş var ama mutlu değiller teyzemle eniştemin arasında da 8 yaş var ama 20 yıldır güzel giden huzurlu mutlu bir evliliği var şimdiye kadar hiç kavga ettiklerini bile duymadım he sen istemiyorsan olma beni ilgilendirmez ama insanlara kart şu bu diye hakaret edemezsin
Aradaki yaş farkı fazla olmaya başladığında bazende az bı yaş farkıda çok şey değiştirebilir göz ardı edilemeyen sorunlar çıkarabilir örnek vermek gerekirse benim bı arkadaşım 24 yaşında 38 yaşında bir adamla mantık evliliği yaptı güya adam ona iyi davranıyor değer biliyormuş parası varmış olgunmus falan ilk zamanlar iyi hoş sonra arkadaşım bana artık eşini beğenmediğini eşiyle kendini yakistirmadigini eşinin yaslandigini söyledi zaten bir süre sonra o kız onu genç bir erkekle aldattı. Bunun gibi birçok sorun ortaya çıkabilir
@Denizkızı2563 aldatmak karakter meselesi yaş meselesi değil aldatmanın bahanesi olamaz
Aldatmaktan bahsetmedim burada asıl konu aldatmak değil yaş farkının göz ardı edilmemesi lazım şahsen 24 yaşında biri olarak otuz yasindakilerle bile kafam uyuşmuyor hep kendimden en fazla 2 yaş büyük biriyle konuştum bir kere 30 yaşında bir adamla flört ettim oda yakışıklıydı diye sonra farkettimki çok sıkıcı ev insanı hayatta belli şeylere doymuş şimdi köşeye çekilmiş hemen aile kurma evlenme çocuk yapma derdinde böyle istekleri var onun yaşına gelmiş her insanda oluyor bunlar bende bıraktım
@Denizkızı2563 biz anlaşamıyoruz boş ver kardeşim takıl sen kafana göre
Ama bu hayatta asla büyük konuşma genelde büyük konuşulan her şey başımıza geliyor hayat hain ne yapacaksın
Orası doğru valla bu konuda haklısın şu ana kadar başkalarının evlendiği nişanlandığı kişilere bakıp bununla mi evlenmiş dediğim çok oldu ya da yaş farkını yadırgadım artık eminim evlenirken herkesinkinden daha tipsiz yaşlı bir kocam olcak😢😌😂
etmem
Kafa uygunsa oluyor o
Ediyoruz
Bayılırlar
Ederim
Evet
Ederim
hayır ya
Evet
Kısmet bu işler uyum
Binlerce örneği var
Evet