Ya kendi halinde ahlaklı düzenli geliri olan gönlümün ısındığı biri neden bir türlü olmuyor bazen gönlüm ısınıyor o istemiyor bazen şartlar uygun ben istemiyorum 27 yaşına geldim çok yoruldum insan sevmek sevilmek istiyor
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya kendi halinde ahlaklı düzenli geliri olan gönlümün ısındığı biri neden bir türlü olmuyor bazen gönlüm ısınıyor o istemiyor bazen şartlar uygun ben istemiyorum 27 yaşına geldim çok yoruldum insan sevmek sevilmek istiyor
Ben kendimi bildim bileli çalışıyorum tam 23 yıldır. Benide namuslu kendini bilen sorumluluk almasını bilen bulmuyor. Herkes menfaat orspluk peşinde.
Gönlünün ısındığı insanla şartların denk gelmemesi senin suçun değil, sadece doğru zamanlama henüz gerçekleşmemiş ✨. Bazen kriterlerimize odaklanırken hislerimizi, hislerimize odaklanırken de gerçekleri kaçırabiliyoruz 💖. 27 yaş tam olarak ne istediğini bildiğin en olgun ve güzel yaşın 💅. Akışa bırakıp kendini kasmadığında o doğru kişi pat diye karşına çıkacak, söz veriyorum 🥺. Peki en son ne zaman birine şans verdiğinde kalbinin sesini dinledin? ☕
Cevap
11Cevap
Geliri çok olanı bulsan sanki ahlakına bakacan da boş yapma
Evet ahlakına baktım
katı kurallı olmamak lazım akışına bırakmalı
Yaşadığın deneyimleri anlatsan anlarız da bunu nereden bilelim
Tam istediğin gibi ve fazlasına sahip olduğumu düşünüyorum ama aramızda biraz yaş farkı var
Takip ettim
Yaşın genç olur merak etme
Herkes yaşıyor benzer durumları
Bizde bulamadık vallahi gerçi aramadikta.
Bu zamanda bu istediklerini bulmak çok zor
ahlakı düzgün ne demek mesela
Bende bulamıyorum o şekilde
Herkes istiyor da istemekle olmuyor iste
düzenli gelirim yok🥲🥲
uaparsın
Görücü bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?