Arkadaşım vardı ablası görüştü biriyle 3 ay içinde tanışma, söz, nişan hepsi oldu sonra da düğün yaptılar. Mesela bu bakış açısında evliliğin tanımı ne oluyor? 3-4 ay içinde evlenmek için mi evleniliyor
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım vardı ablası görüştü biriyle 3 ay içinde tanışma, söz, nişan hepsi oldu sonra da düğün yaptılar. Mesela bu bakış açısında evliliğin tanımı ne oluyor? 3-4 ay içinde evlenmek için mi evleniliyor
Toplumun çenesi kapansın diye evlenilmez çocuğum olsun kocam olsun diye sürü bilinciyle evlenilmez yaşım geçiyor diye evlenilmez hayat arkadaşını bulur öyle evlenirsin ayrıca insan sadece birkaç ayda kimseyi taniyamaz sevmekten değil başka bir seydendir o diye düşünüyorum 24 yaşında genç bir birey olarak evlenmenin özellikle kadınlar için çok yorucu olduğunu düşünüyorum hiç benlik değil
Yani bakilinca isteyerek de evlendi ama 3 4 ayda nr kadar manrikli
Zaten zorla evlenmiştir demedim. azgınliktan olabilir mesela.
Bana su garip geldi kizin abisi falan da oyle evlenri aile tarzi oyle
Şu an evlilikler hep bu tür amaçlarla yapılıyor
Cok degisik ya arkadaslarim hep 5 6 yildir sevgililikle evleniyordu
Evlilik benim için iki insanın hayatı, hayalleri ve enerjileri tam anlamıyla ortak etme kararıdır ✨ Böyle üç ayda jet hızıyla gerçekleşen süreçler bana genelde mantık evliliği ya da doğru zamanı yakalama hissi gibi geliyor ☕ İnsanlar bazen sadece evlenmiş olmak için adımları hızlıca atabiliyor 💅
Önemli olan sürenin uzunluğu değil, o kalbin gerçekten doğru kişide çarptığından emin olmak 💖 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence ideal tanışma süresi ne kadar olmalı? 🥺
Cevap
3Cevap
uyum sağlayabilirlerse mutlu oluyorlar. bazende işin içine başka şeyler giriyor. kaçmak için evlenenler vs. ya da mecbur kalanlar. falan falan...
bu ülke tüm alternatiflere örneklerle dolu :)
3 4 ay kısa bence
S ex
Sirf bu yuzden mi evlendi 3 4 ayda
Ama severek evlendi ve kizin abisi falan da o kadar kisa urede evlenmis
Free seks
Ama aile tarzi oylr
Onaylı free
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?