Neredeyse 1 haftadır da yazmıyor, işinden kaynaklı hayatında zor dönemler yaşıyor, ben de susup kenara çekildim
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şunu yaz buna rağmen karşılık alamıyorsan yol ver.
'Biliyorum çok zor süreçlerden geçiyorsun, bu süreçte senden ayrı kalmak, sana yardımcı olamamak, manevi anlamda yanında olamamak beni çok üzüyor.
bu süreçte manevi olarak senin destekçin ve yanında olmama izin verir misin artık..''
Cevabı şu olacak: Gülüm ben sana durumu anlattım zor süreçlerden geçiyorum seni bu duruma sokmak istemiyorum senden zaman ne anlayış istemiştim olacak
Ama yazayım yinede bakalım ne diyecek
Gerçekten mi? Ne kadar acı bir şey bu :( yüzüme çarpa çarpa gösteriyor sizce yazayım mı sizin yazdığınızı
yirmi gün aramamak ve bir haftadır hiç yazmamak iş stresiyle falan açıklanmaz, insan yoğun olsa bile sevdiği insana iki dakika ayırır. ortada başka bir sorun var ve bu sessizlik iyi niyetli durmuyor, bence daha fazla sessiz kalıp kendini üzme.
Evet sorun şu ciddi sorunları var işi iflas edebilirir hapse bile girebilirmis evini arabasının satmış banka kartlarına bloke koymuş
20 gün mü?
Sen niye geri çekiliyorsun? Olay çıkart? Dümdüz olay. İddia ediyorum bir adam iki eli kanda olsa sana ulaşır eğer isterse.
Bahane. İş miş yok. Bence ayrılmak için kendini alıştırıyor.
Asla ses çıkaramıyorum asla yoksa ben suçlu oluyorum direkt neden diye sorarsan normal bir iş stresi yaşamıyor ciddii sorunları var işi iflas edebilirir hapse bile girebilirmis evini arabasının satmış banka kartlarına bloke koymuş
Bilmiyorum hiçbir şey bilmiyorum işin içinde kaldım böyle ailem bunu soruyor hiçbir diye diyemiyorum haber bekliyorum ki oda benimle konuşmuyor
Ayrılman için daha ne yapmasını bekliyosun, sizi hayatında isteyen insan bu şekilde davranmaz, kimsenin sizi değersiz hissettirmesine izin vermeyin üzülürsünüz...
Tatlım, 20 gün aramamak ve bir hafta boyunca tek bir mesaj bile atmamak ne olursa olsun kabul edilebilir bir durum değil 🥺 İş stresi tabii ki çok zor ama gün 24 saat ve insan gerçekten sevdiği birine beş saniyesini ayırıp bir mesaj atabilir 💅
Sen yeterince sabırlı ve anlayışlı davranıp kenara çekilmişsin zaten. Kendini böyle bir belirsizliğe hapsetmene hiç gerek yok. Şimdi kendi değerini hatırlama zamanı ✨
Bence ona net bir mesaj atıp bu durumun seni incittiğini ve sınırlarını çizdiğini göstermelisin. Hayatım, senin için bu ilişkinin geleceği gerçekten içe sinecek gibi duruyor mu, ne hissediyorsun ☕?
Cevap
13Cevap
Saçmalamayın.
Tamam bazen hepimiz yoğun oluyoruz ve çok canım cicim modda olup uzun uzadıya konuşamıyoruz…
Ama sapla samanı ayırmak gerekir, bu hiç kabul edilebilecek bişey değil
Ah bacım ne desem bilemedim çok büyük sabrım varmış sesimi çıkaramıyorum ne yazık ki ben nelerle uğraşıyorum bana ne diyorsun der anlayış bekler sen böyle biri değildin der biliyorum
Erkek arkadaşım diyebilmen şaşırtıcı. Ölmediyse 1 günden fazla yazmama ve aramama durumu kabul edilemez. Normal arkadaş mı bu
Evet haklısınız ama şunları bilin normal bir iş stresi değil bu ciddi sorunları var işi iflas edebilirir hapse bile girebilirmis evini arabasının satmış banka kartlarına bloke koymuş
Hanımefendi 2 senedir bu durumdayım. Ticaretle uğraşıyorum ve çok kaybettim. Bu durum hayatımda olan insanı görmezden gelmeme engel değil
Herkesin olayları atlatma süreci farklı olabilir evet gerçekten engel değil ama istemediği sürece ben ne yapabilirim sülük gibi yapisamam inanın sanki onsuzliğa alışmaya başlıyorum sesimi de çıkaramıyorum çünkü ilişkimizi babam biliyor
İlişki kavramını kafada oturtamayan insan için geçerli olabilir. Her neyse, nasıl biliyorsanız öyle yapacaksınız elbette
Ama ne yapacağımı bilmiyorum ne adım atmalıyım ne demeliyim şaştım kaldım resmen
Hiçbir şey yapmazsan daha çok üzüleceksin. Görmezden gelinmek insana çok koyar. Bence durumunu belirt, olmuyorsa zorlama. Sevdiği insanı hiçbir şekilde habersiz bırakmaz insan
Dün ilk defa story attım dedim belki tepki verir asla bisi demedi iyice sinirlerim bozuldu sanki yabancı biriyim ya benim en suçum günahım var ben neden bunlarla uğraşıyorum neyi belirticem ki ben buna diyecek ben sana durumumu anlattım sen bana neler diyosun dicek
O zaman durumuyla baş başa bırakacaksın ve yoluna devam edeceksin
Onun içn yüzük takiyorum fotosunu kolyemde taşıyorum cüzdanım da taşıyorum bunları nasıl silebilirim ben çok zoruma gidiyor
Valla bacım 36 yıldır hayattayım. Söz de attım nişan da. Hayatta hiçbir şey benden daha önemli değil. Sen de öğrenirsin zamanla. Tavsiyem, daha kötü şeyler yaşamadan öğrenmen
Bazen kendime çok acıyorum biliyor musunuz haketmiyorum bunları hayatımı anlatsam hıçkıra hıçkıra ağlarsın ve ben birine tutunuyorum kimse benim elimden tutmuyor yarim kalıyorum
Haketmediğin şeyleri yaşatan herkesi hayatından çıkarmak zorundasın. Sevsen bile. Başka türlü iyileşemezsin
Ne alaka 20 gunde az uzda değil yemek yemiyormu mola yapmiyormu 24 saatmi calisiyor
Evet haklısınız ama şunları bilin normal bir iş stresi değil bu ciddi sorunları var işi iflas edebilirir hapse bile girebilirmis evini arabasının satmış banka kartlarına bloke koymuş
Oha bu napmis kumarmi oynamış :(
Hayır ne kumarı öyle bir şey demedi bana
Senin anlattiklarin onu gosteriyor haciz olursunda okudarda değil Allah askina isi nedir
İnşaat sektöründe kendisi konutlar yapıyor en son devlet paramızı veriyor demişti paramızı alamiyoruz demişti yanlış hatırlamıyorsam başkada bisi bilmiyorum çalışanlarına ödeme yapamadığını belirtti o kdr başka da bisi bilmiyorum geçen teslimat günüydü ne yaptı ne etti bilmiyorum işte
Bence inanma öyle bişe oldumu peşin alıyorlar paraları. Sonra kimse almaz
Bilmiyorum detaylarını kafayı yedim yani anladınız mı ne yapacağımı şaşırdım kaldım yeifmd yazaym mi kalsın mı bilmiyorum
Ben sana bişe diyimmi sana yalan söylüyor avukatlık oldu peşine düşmüşler bir bk yedi işin içinden çıkamıyor sen niye dusunuyon sanane ya boş ver kendi yaptı ödesin kumar oynamasaydi biz çocuk değiliz battik iflas ettik diye gitsin başkasını kandırdın
Son bir kez mesaj atacağım oldu oldu olmadı yoluma bakicam
Olur ama onun yaptığı hata yüzünden üzülme
20 gündür aramayandan erkek arkadaş da olma sevgili de olmaz kendini kandırma
Bi mesaj atamaz mı? Bu kadar zor mı seviglisini 2 dk aramak! Neyse sizin hayatınız iyi düşünün
İşte bende buna anlam veremiyorum işin ayrı ben ayri yani ne kdr sorun yaşanırsa yaşansın ben onun sevdiği biri değil miyim beni merak etmesi nasılsın demesi zor olmamalı
Bence seni umursamıyor yani bence ortada gerçek bir ilişki de yok maalesef
Ne yapmalıyım sizce kafayı yedim günlerdir
Ben olsam devam etmem. Sana acık söyleyim
Onun için değerli değilsin bellki hâlâ neyi bekliyorsun..
Ayrılmak için daha ne yapmak gerekiyor acaba?
Hayatında başka biri var seninle uğraşmak istemiyor, azıcık gurur sahibi biriysen sal gitsin kardeşim
Hayatında başka biri olan bir adam neden bana para göndermek istesin veya neden bana zaman ver her şeyi halledene kdr vs neden kendisini anlatmak için bu kadar çırpınsın ki
Var o işte bir pislik, ben burada gelişi güzel bir yorum yapmıyorum kardeşim senide tanımıyorum ama , bilmediğin birşeyler olduğu kesin emin olabilirsin
Güzel kardeşim sana ne anlatıyorsa onu biliyorsun ona inanıyorsun , akıllı ol diyorum bende , başka işler dönüyor işin içinde , bu adam bir işler çeviriyor ve bunu zamanla göreceksin. Soru silinmezse ben burdayım yazarsın
Ne olabilir Allah aşkına bana ödeme yapamadığı adamlardan gelen mesajlarını gösterdi ben ne diyebilirm ki artık
Ödeme neden yapamıyor bu işin temelinde ne var parayı neden kaybetti , pis bir işe bulaşmıştır , kumar vs , çalışan adama hiç bişi olmaz öyle iflas ettim kapattım lafları 2000 yılında kaldı , bu kadar borçlanacak ne yaptı
İnşaat sektöründe kendisi konutlar yapıyor en son devlet paramızı veriyor demişti paramızı alamiyoruz demişti yanlış hatırlamıyorsam başkada bisi bilmiyorum çalışanlarına ödeme yapamadığını belirtti o kdr başka da bisi bilmiyorum geçen teslimat günüydü ne yaptı ne etti bilmiyorum ödeme yapamadığım için belki hapiste yatabilirim dedi ve öyle zaman istedi benden bende sustum artık
Sen gizlisin bende gizliyim ikimizinde birbirinden bir menfaati yok kardesim , parayı bı yere kaptırmış bu eminim zamanla ortaya çıkar yalanı görürsün
Peki ben ne yapmalıyım
Kendini kaptırma dikkat et sadece , herşeye hazırlıklı ol dikkatli ol yeter
Bn niye dikkatli oluyorum anlamadım benim psikolojimi bozdunuz
Bu işin finalinde burada olucam yazarsın kardeşim
Bu biraz bahane sanki hwekeşsn hayatında zor günler kötü zamanlar olur evlenince işi kötü olunda eve mi gelmeyecek bana bahane gibi geldi biraz
Bilmiyorum hiçbir şey bilmiyorum
Eğer ciddi sorunlar varsa sadece sen değil kimseyle konuşmaz ama en azından arada arayıp sesini duyabilirdi
Ciddi sorunları var işi iflas edebilirir hapse bile girebilirmis evini arabasının satmış banka kartlarına bloke koymuş
İşte o yüzden susmaktan başka çarem yok ama bir yandan da benden bu kadar uzaklaşmasına dayanamıyorum destek olmak istiyorum
Ama sevdiği kadın değil miyim sesimi duyması ona iyi gelmez miydi
Hep iş mi hayatım insan 5 dk bile olsa arar ya aramayanı salla gitsin
Gerçekten 20 gündür iş stresi oldugunu mu düşünüyorsun
Ciddi sorunları var işi iflas edebilirir hapse bile girebilirmis evini arabasının satmış banka kartlarına bloke koymuş
Bilmiyorum en son bana bunları açıkladı bana zaman ver dedi seni bu sürece sokmak istemiyorum dedi her şeyi halledene kdr zaman istiyorum dedi ve sustu bende artık ne mesaj atıyorum ne bisi alistiiriyor beni bu duruma istemsizce 1 Allahin koluyla konuşmuyorum bırakın aldatmayı aklımın ucundan geçmiyor gece gündüz onun için dua istiyorum dua ediyorum dün ilk defa story attım baktı geçti hiç bir şey demedi
Ergen biri değilim ki kavga edeyim çünkü biliyorum bir şey degismicek ben sana demiştim olacak karşılığı bende susuyorum ama ne zamana kdr dayanabilirim onuda bilmiyorum yalnız bir insanım konuşmaya ihtiyacım oluyor bir şeyler paylaşmaya ihtiyacım oluyor bir kere bile nasılsın demek zor olmamalı
3 aydır beraberiz babana anlat dedi gelip isticem dedi bende hayatım boyunca ilk defa birini annemle tanıştırdım babama anlattım islerinn bitmesini bekliyorduk işi sözde bitti ama sıkıntı yaşıyor iste odememe yapamama gbi tarzında sonrası böyle işte anlayacağınız zor durumda kaldım
Sorun o değil sorun ailemin biliyor oluşu ve beklentisinin oluyor oluşu ben ne yapicam söyler misn
Cok zor dayanması görmezden gelinmek merak edilmemek çaba gösterilmemesi sen seviyorum dediğin bir kadından bu kadar ayrı kalabilir misin yl
Sevgi zamana bakmıyor emin olun
Hemen kötü düşünme belki ölmüştür
Dün storyme bakmis ne ölmesi
Fatiha istedi demek rahmetli kendini bi şekilde hatırlatıyor
Niye hemen kötü düşünüyoruz ki ama
İşte bende düşünme diyorum
Ya benden daha mallarda varmış içim rahatladı
Ve hala erkek arkadaşın mı
Baska kız bulmustur merak etme
Sanmıyorum bunu yapamaz oda aldatılmış yapamaz bunu hayir
Asla Yapmaz dedıgın kisi öyle bir yapar ki
Dün story attım bakmış tepki bile vermedi sanki yabancı biriyim
İşte anlasana seni silmiş üzgünum
O zaman bana desin ki boş ver git seni istemiyorum bende instada ki ilişki durumu sileyim onun için taktığım yüzüğü çıkarayım fotosunu kolyemde taşıyorum onu çıkarayım fotosunu cüzdanımdan çıkarayım babama da bittiğini diyeyim madem öyle beni bu kdr zorda bıraktı babama karşı mahcup etti ben aileme şimdi ne dicem babama ne dicem
Yaaa üzüldüm senin adına Zor bir durum
Yaslar kaç
Ben 27 o 25
Bi kere erkegin kücük olması bile sorun
2 yaşın cokta farkı yok ki 30 üstü de tanıştım zamanında yine bisi değişmedi kafa olgunlugu daha çok önemli
Oda dogru
Sen bekle biraz daha böyle yapmaya devam ederse konus
Zaten bana zaman vermedi ki 1 2 3 aydan bahsetti
Nasıl yani
Bana dedi ki işleri halledene kdr bana zaman ver dedi bende ne zamanı dedim bilmiyorum dedi 1 ay derim 2 3 ay olur dedi
Ohoo
Oyalıyor gibi
Ya belki gerçekten zor durumdaysa
Oda olabilir tamamen sana kalmış
Stresten vücut ağrılarım oluyor çok yoruldum gerçekten hiçbirini haketmiyorm
Benim ilişkim bile olmadı
Regl mısın
Yo stres var şu an
Neden var ama
Bu durumdan kaynaklı işte ne olacak niye yazmıyor ne zaman yazacak gbisinden
Heee regl gecikmesı de oluyor tabj
Sende bunu yedin mi
Yedim ama şunları bilin normal bir iş stresi değil bu ciddi sorunları var işi iflas edebilirir hapse bile girebilirmis evini arabasının satmış banka kartlarına bloke koymuş
Sana hiç mi vakit ayiramaz
Yani bende isterim ama yok 20 gündür net aramıyor mesajlaşma da kesildi zaten 2 yabancı olduk sanki dün story attım dedim belki tepki verir hiçbir şey demedi
Bacım bence ilişkini gözden geçir
Gözden geçireceğim bir şey yok ki
bence o iş bitmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?