Bana iğrenç geliyor, sinirleniyorum bence herkes yaşıtıyla evlenmeli veya kız erkekten büyük olmalı
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana iğrenç geliyor, sinirleniyorum bence herkes yaşıtıyla evlenmeli veya kız erkekten büyük olmalı
Cevap
1Cevap
Bence 18 e 23-25 gayet ideal üstü olmaz. Ben 34 yaşındaki bir adamın eve beni görmeye geldiğine şahit oldum ağız burun dalacaktım ona 😒
Bak yanlış anlama ama erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor bugün benimle yaşıt bir erkekle konuşmak iletişim kurmak bana keyif vermiyor çünkü bir verim alamıyorum ki aklı fikri havada oyunda onda bunda. O yüzden yaşıma yakın birini istemem açıkçası 4-5 yaş fark idealdir bence
Ben yaşıt dalma erkeklerle konuşmuyorum ama yaşıtlarımdan olgun olduğumu düşünyorum küçük yaşta çalıştım şiddete zorbalığa biçok şeye maruz kaldım çok şey deneyimledim Banada yaşıt kızlar biraz çocuksu geliyor hatta 20 yaş bile ne bileyim bide erkek çok olunca biçok durumda kız dhaa taze düşüncrsiyle şey yapyo bende gıcık olyorum
Kız kendini kullandıracak kadar akılsızsa hiç bir ilişki içinde olmamalı tabiki aslında sen de haklısın pek çok farklı ilişki var belki çoğu kötü niyetli burada iki tarafın da iradesi önemli. Yani akılları sevgiden önce gelmeli. Ve dediğim gibi senin için demedim belki istisnasın ama çoğu öyle.
Ben 25 yaşına yakın kızla aknuşyprum çocuk gibi gelyo çoğu hatta 1000 de 1 i bile zor düşünür kullanıyorlarmo değillermiş diye belki bide olgunlaşma geç olabilir oda ortamdan asılı hemde erkekler daha anne kuzusu büyütülyo hemde çalıştırılmıyorlar bebek gibi muhabbetler gidyo ondan şey olabilyo ama ben aile içi sorunlarda erken çalışmaya başlayıp kazıklanmayada vs deneyimledim baya ne bilim bari evleneceklerse erken denk olsun hadi 30 kız olsa 35 erkek olsa oalbilirde 18 e 25 yine aşırı falza en fazla 20 olabilir belki bide evet erkekleri gözlemleyşnce yaşı dha küçük kızları cinsellik için seçiyorlar genelde ve kızlar daha saf olyo kanaatimce
Evet kısmen haklısın ha ama 18 yaşındaki bir kızın evlenmesine sıcak bakmıyorum açıkçası ben aradaki yaş farkına sıcak bakıyorum sadece bence bir kız için 21-22 den önce evlilik olmamalı.
yaşıt olayına takılmaya gerek yok ta. 18 yaşında bir kız kendi isteği ile evleniyorsa çok üzücü..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde yaş farkı konusu gerçekten hepimizin kafasını kurcalayan oldukça hassas bir mesele ✨ Yaş farkından ziyade, tarafların hayatın hangi evresinde olduğu çok daha kritik. 18 yaşındaki birinin dünyasıyla 25 yaşındaki birinin kariyer ve hayat sorumlulukları çok farklı olabiliyor.
Yine de kalıplara sıkışmak yerine olgunluk seviyelerine ve karşılıklı saygıya bakmak lazım 💖 Sen kendi ilişkilerinde yaş dengesine nasıl bakıyorsun peki? ☕