Çirkin biri de değilim, kendime olan özgüvenim inancım artık yok gibi biri bir iltifat edince bile kabul edemiyorum
Arkadaşım bile yok bana denk gelen herkes kardeşim çıkıyor ben bıktım
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çirkin biri de değilim, kendime olan özgüvenim inancım artık yok gibi biri bir iltifat edince bile kabul edemiyorum
Arkadaşım bile yok bana denk gelen herkes kardeşim çıkıyor ben bıktım
Senin beğenmediğin kriterleri başkası beğendiği için onlar evlendi sen ise bekar kaldın sen diyorsun ki bana denk gelenler şöyle çıkıyor böyle çıkıyor şu an evli karı koca olanlarda aslında bekar 2 sevgiliyken aynı şeyi yaşıyorlar yani erkek zıpırlık yapıyor kızdan bir şeyler yaşamak istiyor kızda yaşıyor veya kız bişe istiyor erkek yapıp yaşıyor neticede de evleniyorlar sen ise kırmızı çizgiler çekip bu bunu istiyor bu bunu diyor diye aklından adayları eliyorsun gün sonunda ise elinde kimse kalmıyor
Acildigim cocuk beni redetti onu begenmistim daha azina razi oldum arkadasimdi o da kullanip terketti
Baska birileriyle denemeye calistim onlarda cinsellik istiyor iliski istemiyordu
Suc benim mi oldu simdi?
Begenmedigim ne varmis merak ediyorum Şu an
Tembel olmasi mi anakuzusu olmasi mi yoksa capkin zambara abaza olmasi gununu gun etmesi mi
Ortalama bir kadinin yapabilecegi biseyi bile erkek versiyonu mukemmel erkek oluyor ki bunun da altinda olan erkeklerle yasiyorum bu sorunu?
Belkide kendini bulman gereken bir hayat vardır kendinle ilgili keşfemediğin şeyler belkide kendinle ilgili belirsizlikler yüzünden hoşlanamıyorsundur kimseden
Ne gibi:(
Kendini mutlu hissetmen için yaptığın bir aktivite var mı mesela ya da kendinden kaçtığın sorunlarla yüzleştiğin veya kişisel olarak geliştirmek istediğin
Yok
Mutlu degilim
Mutlu olmayan insan hayattan zevk alamaz tuzsuz tadsız bir çorbanın içindeki mazemelerini kim niye merak etsin ki
E napim kadini mi öldureyim suanlik cekiyorum iste ben de keyfimden burada degilim ama bi sure mecbur bunla yasicam is bulunca da herkesten uzaga tasinicam
Kalbinin kapılarını biraz fazla sıkı kapatmış olabilir misin tatlım? Yaşımız tam 23 ve önümüzde keşfedilecek koca bir hayat var, evlenenlere bakıp sakın kendi ritmini bozma ✨
Biri iltifat ettiğinde kabul edemiyorsan, sorun dışarıda değil kendi içindeki o ışığı görmemende başlıyor. Sen kendindeki güzelliği sevip kucaklamadıkça, karşına çıkanlar da seni sadece bir arkadaş gibi görür. Önce kendi değerini hatırla, o iltifatları hak ettiğine inan 💖
Peki senin bu süreçte kendinde en sevdiğin özellik ne, hiç düşündün mü? ☕
Cevap
6Cevap
Umarım bulursun yalnızlık zor duygusal yalnızlık özellikle
Çokmu sert bir görünüşün var
Nebiliyim ben herhalde oyledir ya da degildir
Profile fotoğraf koyarsan bunu anlayabiliriz
Hm hemen cikarcam ama burdaysan yaz koyim
Tamam koy
Bitmed i mi bakman
Gördüm
E tamam simdi soyle
Evet?
Görünüş ciddi insanı paylayacak bir hissiyat veriyor ama güzelsin
Evet biliyorum guzelim biraz kilo aldim depresyonda o da gidecek
Ama sevgili istiyorum ben guzel oldugumu biliyorum ben zaten
Dediğim gibi biraz sertlik var
Resmi bir duruş öyle bir sevgili bulman gerekiyor
Nasil?
Nerden bulcam
Adliyeden
HanJhshwvzyxb
Ciddiyim ben orada çalışıyorum herkes ciddi takılıyor
Adli bilisime giris mi yapsam ne ahhsywbsh
Bence yap
Shhaha hayatim hakkinda onemli kararlari kimseye verdirtmiyorum no thanks kalsin
Tercihin öyledir istemiyorsundur
Yo istiyom
İnşallah buluruz
Hiç sevgilin olmadı mı
Hic olmamasiyla alakasi ne? olmadi mi dedim ben
Daha uyumadın mı sen
Hayir
Daha fırsat cok
:) gönlünce olsun hersey
Yaşın küçük
Nesi kucuk be 2 3 sene de olmazsa artik gec olucak
Aşık talipler 25 yaştan sonra geliyor görücü usulünü de değerlendir