Yok aşkım yok bebeğim yok sevgilim yok kraliçem ne cıvıksınız mk ya kendinize gelin
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yok aşkım yok bebeğim yok sevgilim yok kraliçem ne cıvıksınız mk ya kendinize gelin
Öfffff ne yazsan suçlusun ciddi bir şekilde konuşursun yok asker arkadaşın mıyım biz neyiz aşkım ballıböcüğüm kaymakdudaklım vs yazarsın cıvık olursun edebli bir şekilde konuşursun sana korkak özgüvensiz der canı sıkılır hemen ayrılır bel altı konuşursun abaza sapık olursun yani sizin bir orta kabul ettiğiniz ayarınız yok
Giyimine karışırsın feminist olur kısıtlama der karışmazsın g@y geniş g@vat rahat olursun gözünde
Kısıtlarsın görüştürmezsin sen kim oluyorsun anam mısın babam mısın olur feminist özgür olur karışmazsın sen beni sevmiyorsun g@vat geniş rahat g@y olursun
Kıskanırsın feminist özgür olur hayırdır der kıskanmazsın geniş g@vat rahat g@y olursun
Cinsellik konusu ilerleyen safalarda açarsın beyni bacak arasında abaza sapık sapkın tecavüzcü o* evladı olursun açmazsın g@y korkak özgüvensiz g@vat geniş cesaretsiz işe yaramaz vasat boşbeleş olursun
Ama arka planda beğendiği erkeğe ilk adımı kendileri de atar özgürce cinsellik teklif eder konuşur davet eder birini nişanlanıp evlenmeden vermez bekletir diğer yandan bar clup ortam tinder eski sevgilileri ex leri ile cinsellik ihtiyacını giderir bu özgürlük olur kadın yapınca suç olmaz ama erkek yapamaz kıyameti koparır
Biz ciddi efendi temiz yerimizi edebimizi bilerek konuştukta ne oldu adam yerine bile koymadınız erkekten bile saymadınız yüzümüze bile bakmadınız mideniz bulandı sıkıldınız öff çektiniz soğuk davrandınız flört bile etmediniz
Bugün senle flörtleşmeye çalışsam yazsam konuşsam emin ol insanın yüzüne bile bakmazsın ben bu yaşıma kadar sınırları aşmadan annem ve kızkardeşimin olduğunu bilerek düzgün edepli güzel konuşmaya çalıştım halim ortada elime kız eli bile değmedi
Edepsiz ana avrat düz giden cinsellik konuşan şiddet uygulayan erkekler ise görüyorsun kadınların ağızlarının suyu akıyor sıraya giriyorlar
Merhaba. Okurken üzüldüm ama biraz sakin olun lütfen. 😮😔😢
Kraliçem diyenlerin profilini kazıyınca altından genelde herkese aynı kopyala yapıştır mesajı atan seri üretici çıkıyor. Kendilerini romantik prens sanıyorlar ama seri üretim kelimelerle pazarlamacıdan öteye gidemiyorlar.
Merhaba. Doğru tespit cidden, real life dommy mommy'lerini arıyormuş gibi görünen sanalcılar oluyorlar genelde. 🤔😂😂
Tam olarak o. Büyüyememiş çocuk draması... Çocuk esirgeme kurumu sanki burası, gelen geçen duygusal eksikliğini burada tamamlamaya çalışıyor. Anne beni doğrula sendromu tam gaz devam 🐥
Sana çok hak veriyorum Nevra! Tanışma aşamasında daha sen kimsin ben kimim demeden bu kadar yılışık ve samimiyetsiz hitaplar kullanılması gerçekten aşırı irite edici 💅
Mesafe ve saygı her zaman ilk kural olmalı. İnsanlar samimiyet ile cıvıklığı maalesef çok karıştırıyorlar. Böyle tiplere çizgini ilk andan çekmen harika olmuş ✨
Sen genelde bu tarz cıvık mesaj atanlara direkt engeli basanlardan mısın yoksa önce güzelce uyarıyor musun? ☕💖
Cevap
20Cevap
Seviyesiz çok insan var. Bunlardan rahatsız oluyorsan mesaj kutunu kapatabilirsin ve böyle bir şeye maruz kalmazsın.
dimi enim gibi nevram deseler neyse nevram deyince ne oluyor en fazla samimi arkadaş
😂😂 mesaj kutunu kapat böylece hiç yazamazlar
Ya sen ne ilgi budalası bir insan çıktın arkadaş ya.
bence de çok haklısın, ilk mesajdan o cıvık tavırları yapanlar cidden insanı soğutuyor
Bunun birde tanımadığı herkese kardeşim yazan kesimi var en illeti.
Ne bekliyorsun seni götürmeye çalışıyorlar ne olsun istiyon sen
Bazıları şakaya almış ama cidden bazıları çok gereksiz unvanlar takıyor ve rahatsız edici
soruyu toplu mesaj olarak kullananı da ilk kez gördüm
Love bomber trolleri özetlemişsiniz, tebrikler.
Valla ben cıvık değişim de yaşlıyım işte 😔
Yaaa çok çok teşekkür ederim çok mutlu oldum sen de çok mutlu ol emi🌹
Takma böyle şeyleri yavrum 😂
tamam bundan sonra dikkat ederler
Kendime geldim hemen
Tamam. Gayet normal yazdım ama bakmadin
Uyardın ya kesin dikkat ederler şimdi ahaha
Az orp değilsin sen de jsjss
Tamamen haklısın sayın bayan
Sende kapat mesajları
Seviye çok düşük hep
Takmaaa