Parası hazırdı, 2 yıldır sevgiliyiz, zorla da olsa ağlasa da kabul ettirdim, burnu sürtsün, değerimi anlasın istiyorum
24 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Parası hazırdı, 2 yıldır sevgiliyiz, zorla da olsa ağlasa da kabul ettirdim, burnu sürtsün, değerimi anlasın istiyorum
Ya askerlik yaptığı yerde çarşıda birini bulursa. Netice olarak hizmette yoklukta her türlüsü güzel gelir insana. Ben şahsen birini olurdum çarşıya çıktığımda takılırdım
Cevap
6Cevap
sen mal misin kanka kendi degerini bedelli askerlik ile mi ölçüyorsun ne bos beles bir insansin ya. umarim o cocuk senden kurtulur yazik kafana senin. umarim karma seni bulur. insanlarla sevgilisiniz kari kocasiniz diye onlarin hayatlari uzerinde söz sahibi oldugunuzu dusunmeniz ne kadar aptalca. ve sen dostum kesinlikle acinasi birisin yazik sana gercekten. ahmak
Aferin yemeklerin içindeki şap etki edince değerini anlar
Sanane ki bundan çocuk çalıştığı yerde 6 ay da daha fazlasını kazanıyosa bırak gitsin nolcak, kazanmıyosa da sanane yani parayı ödüyo adam.
Burun sürtmelik bişi yok 1 ay giden de 6 ay giden de aynı eğitimi alıyo eski askerlik yok
Adamın senden çekeceği var
iyi gelince parasını rus karılarla yer
Rahatça da aldatırsın
Çok mu zenginsin anlamadım shjsjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?