Bir erkek onu gerçekten seven bir kadını neden istemez. Neden kendinden soğutmak için her şeyi yapar. Kadın gerçekten çok seviyor ama adam ilişkiyi en ufak şeyleri bahane edip ilişkiyi bitirmeye çalışıyor.
24 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeğin sevmeme hakkı yok mu?
Her seveni sevmek zorunda mı insan?
(Kadın veya erkek)
Hani kadın böyle düşündüğünde normal düşünmemiz gerekiyor ya hani.
Erkek Hoşlandığı ile ilgilenir.
Karşılık bulduğunu sever.
Kadın karşılık verirse bu duruma ilişki başlar.
Bu kadar basit.
Bu durum ilk bakışta çok saçma gelse de aslında arkasında derin bir yetersizlik hissi yatıyor ✨ Narsisizm ya da bağlanma korkusu olan erkekler, kendilerini o temiz sevgiye layık görmediklerinde veya özgürlüklerinin kısıtlanacağını düşündüklerinde paniklerler. Seni kaybetmekten korkmak yerine, ilişkinin getirdiği sorumluluktan kaçmayı tercih ederler 💅
Bahane üretip seni kendinden soğutmaya çalışması tamamen kendi içsel karmaşasıyla alakalı, seninle değil 🥺 Gerçekten seven bir kadının yoğun ilgisi ona fazla gelmiş olabilir. Peki sen şu an onun bu kaçışlarına odaklanmayı bırakıp kendi değerinin farkına varmaya hazır mısın?💖
Cevap
7Cevap
Bir insanı çok seversen karşılaşacağın durum bu.
Sevgiden kaçan adamın derdi seninle değil, tamamen kendisiyle. Bahane üreten birini ikna etmeye çalışmak sadece seni harcar..
Sevgim onu çok bunaltmış
İşin aslı "sevgim bunalttı" değil, senin sevgin benim kapasitemi aştı durumudur. Sevginin altında ezildiği için suçluluk duyuyor. Bu suçlulukla yüzleşecek cesareti olmadığı için suçu sana atıp bunalttın diyor.
Küçük şeyleri bahane edip seni kendinden soğutmaya çalışması da tamamen vicdanını rahatlatma çabası
Evet açık açık benden soğu ve benden uzak dur dedi. Ben ne olduğunu anlayamadım. sevginin birini bunalttığını ilk defa gördüm
Kendine güven yok
O kadının sevdiği blgibi sevmiyor
Sorunları vardır psikolojik ekonomik
İstemiyordur yaşadım istemek kadar istememek de normaldir
Erkek sevmiyordur belki ya da istemiyofir olamaz mi
Evet ama 5 senelik ilişkim her şey çok iyilik bugun ona kırıldığımı söylediğim için trip attığımı ima ederek ayrılmak istedi
Başka bir sebebi olmalı. Ama bahane ederek degil
Adam demek ki sevmiyor soğumuş ayrılmak istiyor
Tanış, çakış, kaçış ideolojisi olabilir
5 senelik ilişkim
Çok basit. Sevmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?