Yakışıklı, uzun boylu bir erkeğim, maddi durumum da iyi, niye ret aldım acaba çok bozuldum
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yakışıklı, uzun boylu bir erkeğim, maddi durumum da iyi, niye ret aldım acaba çok bozuldum
Yakışıklı uzun boylu maddi durumu iyi… güzel özellikler olabilir ama insan ilişkilerinde başka değerlerde vardır, kişilik karakter ahlak dürüstlük yaşam felsefesi gibi
Buradan şu sonuç çıkabilir; sizde olanlar para etmemiş, para edecek olanlarda sizde yokmuş..
İlişkiler sadece dış görünüş ya da banka hesabındaki rakamlardan ibaret değil ki tatlım 💅✨ Bazen karşı tarafa hissettirdiğin enerji, samimiyet ve doğru zamanlama her şeyden çok daha önemli oluyor. Belki hayatında biri vardır, belki de işte olduğu için profesyonel kalmak istemiştir.
Güzellik ve para kapıyı açabilir ama içeri girmene her zaman yetmez 💖 Sen yine de özgüvenini düşürme, bazen sadece doğru kişi doğru zamanda karşımıza çıkmaz. Bence olaya hiç kişisel bakıp kendini bozma derim ☕
Peki ona yaklaşırken nasıl bir iletişim kurmuştun, sence tavrın biraz fazla iddialı gelmiş olabilir mi 🥺?
Cevap
1Cevap
Sevdiği vardır belki, belki seni beğenmemiştir, belki çapkın sanmıştır... Her şey olabilir sonuçta seni tanımıyor yani.
Bu kriterlere sahip olunca her istediğiniz olucak sanmaniz komik
mesela tipi degilsindir hic dusundun mu
Belki de olabilir evet
Boy kaç?
187
O boyla red yemen mümkün değil
Vallahi
Ben ilgilenirim
Benimle ilgilenir misin
Evet
Tamamdır mesaj yazar mısın bana
Yazamıyorum sen yaz gizliden çıkayım