Sorana, benlik değil, geçti artık istemiyorum diyorum, şok oluyorlar 😃
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç garip değil hatta insanın bazı dönemlerinde aşka ve ilişkilere karşı tamamen isteksiz olması gayet normal bence insan sürekli birini sevmek bir ilişki yaşamak ya da birinin ilgisini çekmek zorunda değil özellikle geçmişte yaşanan hayal kırıklıkları yanlış insanlar ya da sürekli aynı döngülere denk gelmek insanın bir süre sonra bunlardan yorulmasına neden olabiliyor bir noktada insan flört etmekten mesaj beklemekten birini tanımaya çalışmaktan ve ilişkinin getirdiği sorumluluklardan ziyade kendi huzurunu tercih edebiliyor bu illa bir daha hiç aşık olmayacağın anlamına da gelmez şu an gerçekten yalnızken daha mutluysan bunu zorla değiştirmeye çalışmamak gerekir hatta bazen insan ilişki aramayı bıraktığında kendi hayatına daha çok odaklanıyor ve ileride karşısına çıkan kişiyi de daha sağlıklı değerlendirebiliyor önemli olan yalnızlıktan mutsuz olduğun halde kendini ilişkiye kapatmakla gerçekten yalnızlığı sevip hayatından memnun olmak arasındaki farkı anlayabilmek.
Hiç garip değil zira ben de öyleyim. Yıldık, bıktık.
Ben de değildim, ama bu hâlimdende mutluyum. En azından kırılmıyorum.
Hiç...
Eic için teşekkür ederimm
Ayy bu beenn
Hiç de garip değil biliyor musun? Bazen kalbimiz ve ruhumuz aşırı yüklenmeden dolayı dinlenmek ister. Bu bir vazgeçiş değil, sadece kendi içinize döndüğünüz şahane bir mola süreci.
İnsanların şaşırması çok normal çünkü herkes sürekli bir koşturmaca içinde. Sen şu an kendi enerjini koruyorsun ve bu harika bir şey. Peki bu kararı almana gerçekten kötü bir tecrübe mi sebep oldu, yoksa sadece yalnızlığın tadını mı çıkarıyorsun? ☕✨💅
Cevap
1Cevap
Yok garip değil şu an için bence en mantıklı olan tercih
İçimizdeki heyecanı belkide hiç değmeyecek biri için harcayınca öyle oluyor sanırım. Sonrasında ciddi ilişki olmayacak gibi hissediyor insan.
Ben böyle dedikten sonra 1 yıl içinde falan evlenmiştim 🤦🏻♀️😅 Ama normal tabi hevesin kaçması şu zamana bakılırsa özellikle 💁🏻♀️
Hadi bizim yaş gurubu neyse de sen daha 24 yasindasin
Çok tabi
24 ünde biraz daha hayat doluydum
Benim başlamadan bitti heralde 😂
O da kötü koca omrum boş geçti sanki
Kalan ömrüm de boş geçsin istemiyorum
Bir insanın hiç mi sevgilisi olmaz ya beceremedik
Sevmek sevilmek yine d eiyi
Garip değil, insana o kadar yalan geliyor ki ve insanlar buna inanmak istemiyor derinden bir şok yaratması ondan.
24 yaşında garip evet
Daha çok genç bi yaş ya cıvıl cıvıl olman gerek kalbinin atması gerek
Oyyy sönmeyinn ya yeniden yanar o ışıklar 😂😂
Birisini çok sevdin sonra gidince de hislerin bitti kesin
Lise aşkı mıydı
Yooo gayet doğal
senden gecti gencler takilsin
Garip değil
Hiç değil
Bilmiyorum garip mi
Aşkı s*ktim öldü sevenin de sevilenin de aa😂
garip değil