3 aydır konuştuğum bir çocuk vardı başlarda her şey güzeldi kendisi benimle ciddi ilişki yapmak istediğini beni çok sevdiğini söyleyip dururdu sonradan ilgisi azalmaya başladı aktif olup mesajlara bakmıyordu kendisi kuaför müşterilere yazdığını söylüyordu ama bu durum geceleri de yaşanıyordu yani önceliği başkalarıymış gibi hissettiriyordu bu konuda onu uyardım ama devam etti hep yapmayacağım demesine rağmen birçok kez kavga edip konuşmayı kestik kendisi beni arayıp sensiz olmuyor dedi ama bana kendimi değersiz hissettiriyordu her şeye küfür ediyor ya da beni itip kakıyordu saçma sapan kadınları takibe alıyordu çıkart dediğimde çıkartıyordu ama öyle yapması güven vermiyordu yani benim aklımla oynuyor resmen en son yine mesajlarıma bakmamaya başladı ben de patladım artık o da benimle hep dalga geçer gibi cevaplar verdi umursamadı beni ben de yolun açık olsun deyip her yerden çıkarttım çünkü aynısını bana yapmıştı hem suçlu hem güçlü sürekli davranıyor sürekli sonra ben onu çıkarttığım için o da sana değmez diyerek beni her yerden engelledi dükkanı bizim evin yanında sürekli onu görmek istiyorum önünden falan geçiyorum ama o beni görmek için bu kadar çaba vermiyor yani artık ne yapmalıyım bilmiyorum
25 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer