Sevgilim güven sorunu yüzünden ayrıldı ve her yerden engelledi, gerçekten bitti mi yoksa bahane mi, yanına gidip konuşmalı mıyım?

Sevgilinize bir hata yapsanız (zamanında ona güvenmediğim için kavga etmiştik, o zaman gerçekten güvenmiyordum, şimdi de onun hakkında bir şeyi araştırdım ve ona söyledim, o da bunu güvensizlik olarak algıladı, o kavgadan sonra güven sorunum ortadan kalkmıştı, bana o güveni vermişti, her neyse bu yüzden de diretip duruyor hâlâ güvenmiyorsun, verdiğim değerin karşılığı güven sorunu deyip ayrıldı) onun yanlış anlayacağı şekilde ve açıkladığınız, darladığınız hâlde sizin açıklamanıza inanmasa, konuşmak istemiyorum dese ve iki üç gün ara sonrası arayınca hemen ayrılalım deyip her yerden engellese
ve sosyal medyada profillerini kaldırıp her şeyi gizlese
yanına bilet alsanız ve iptal et dese
Sizce gerçekten kırılmış mıdır yoksa bahane mi yapıyordur, yanına gidilip konuşulmalı mı?
Detaylar
Biraz fazla darladım, sanırım 10-20 kere aradım
En sonunda konuşmuyorken sabah iki kere üst üste aradın ve aradığım zaman ayrılalım dedi
Yorumlar mısınız lütfen 1 haftadır gözüme uyku tutmuyor
Sevgilim güven sorunu yüzünden ayrıldı ve her yerden engelledi, gerçekten bitti mi yoksa bahane mi, yanına gidip konuşmalı mıyım?