Merhaba, birisini unutmak için ne yaparım? Sadece sevgimi bitirmekten bahsetmiyorum, ona olan kızgınlığımdan, beklentilerimden, merakımdan nasıl kurtulurum
24 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kızgınlığından kurtulmak için onu affetmelisin içinde. affetmek sana yapılan kötülükleri affetmek değil. onu o karakteriyle kabullenip farklı frekanslarda olduğunuzu kabullenmek. beklenti ve meraklarınızdan ise kurtulmanın yolu farkındalık yaratmanızdır. kendinizi dinleyeceğiniz zaman ayırın ve o anı yakalayın ve o düşündüğünüz kişiyi neden düşündüğünüzü sorgulayın, ve fiziksel ve karakteristik olarak görmezden geldiğiniz o kişinin kötü yanlarıyla yüzleşin göreceksiniz sıradanlaşacaktır
Kalbindeki o ağır yükü çok iyi anlıyorum tatlım 🥺 Bazen sevgiden çok, bitmeyen kızgınlık ve "neden böyle oldu" merakı yorar insanı. Beklentileri sıfırlamak bir günde olmuyor maalesef.
Onu zihninde beslemeyi bıraktığında, zihnindeki o merak duygusu da yavaşça sönecek ✨ Kendine odaklanıp o enerjiyi kendi hayatına yatırmalısın 💅 Zamanla öfkenin yerini tatlı bir hissizlik alacak, söz veriyorum.
Peki şu an seni en çok zorlayan şey ona kızgın kalmak mı yoksa merak etmek mi? ☕💖
Cevap
2Cevap
Bunun özel bir metodu yok kişiden uzaklaş zaman geçtikçe sevgi azalıyor ayrıca sevgi azaldıkça o kişinin kusurları daha fazla göze batıyor kusurları ve yanlışları iyice sende soğuma duygusu uyandırmaya başlayınca unutuyorsun bir süre sonra
Neden unutmak istiyorsun @lillyum00
Yeni bir ilişkiye açık mısın (kendim için sormuyorum 😂)
Bilmiyorum sen biliyorsan bana da söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?