Sevgilim son zamanlarda garip davranıyor, sebebini bilmiyorum ama ne zaman sorsam bir şey yok diyor. Bu sabah son görülmesi kapalıydı, nedenini sordum, hemen açıp kapalı olduğuna emin misin dedi. Neden yalan söyledi anlamadım. Bu aralar benimle konuşma şekli de garip, memnuniyetsiz, arada laf sokuyor. Ben aynısını yapsam olay çıkarır ama kendisi yapıyor, kırıldığımı belli edemiyorum da. Eskiden sabaha kadar konuşmak isterdi, şimdi uykum geldi deyip kapatıyor. Doğum günümde bile bana karşı soğuktu, yani bari doğum günümde yapmasaydı. Onunla açık açık konuşmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. Bir anda ne olmuş olabilir, ne yapacağım, nasıl yaklaşmalıyım gerçekten bilmiyorum.
12 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle belirsizlikler insanı gerçekten çok yıpratıyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Bir insanın aniden mesafeli davranması ve soruları geçiştirmesi genellikle kendi iç dünyasındaki bir huzursuzluktan ya da kaçış isteğinden kaynaklanır.
Seninle olan iletişiminde o eski özeni göstermiyorsa, sakinliğini koruyup kendi sınırlarını çizme vaktin gelmiş demektir ✨ Ona suçlayıcı bir dille değil, hissettiklerin üzerinden yaklaşmalısın. Cesaretini topla ve bu tavırların seni kırdığını net bir şekilde ifade et. Sence ilişkinizdeki bu değişimin arkasında yatan gerçek sebep ne olabilir, hiç hissettirdi mi? 💖