Bir insan nasıl tatlı dilli olmalı, nezaketli, sabırlı olmalı, bir erkek bir kızı istemiyorsa nasıl uzak durulmalı, flörtözken konuşurken bir erkekle nasıl konuşulur edilir ya da hoşlandığın varsa nasıl elde edersin, yaparsın
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Basit ya sana tüyo vercem çekil kenara hocan geldi nagagaj
Ver bakanlık tüyaları
Bana saygın varsa veririm
Biraz zorbalayacaksın cok da ilgi vermiceksin iste o zmn pesine takılır
Zorbalamak nasıl zorbalamak
Ne bilim şakalaşırken vs huyuna gitme zıt bi sekilde flortles heyecanlanıyolar cogunun hosuna gidiyo sıcklffısmkf. Cok ilgi verince geri teper ztn cepte diye düsünüyolar kendini ulasılamaz tutarsan pesinden ayrılmazlar
Bilmiyorumki ben hep düştüm peşine istemediğini söyluyodu sürekli etrafımda dönuyordu etrafımda dönüncede sövüyodum sonra kaçıyordu ediyordu aynı şeyleri youtodu benım başıma bunlar geldi
Asko tam anlayamadım ilişki seyinizi
Ya işte aşko birisi vardı çapkın tekiydi aynı işle beraberdik ayrı bölümlerdeydik sonra ben buna tutuldum ettim sürekli yazıyodum yazınca istemediğini söyluyodu ve kaçıyordu bende sinirime gidip sövüyodum ona istemiyosan niye Ozaman peşimde duruyosun sürekli etrafımdaydı işte bende işten çıktım kaldı öyle
Şimdi düşünüyorum ne kadar canım bi insanım benı istemeyene peşine düşmüşüm etmişim çabalarsam iyi niyetimi sever eder konuşuruz demiştik sevgimi kullanmış tatlım özgüvensiz yetersiz bakiye sonrada melek çok zor kız olmaz etmez bilmem ne demiş pislik
Asko boş ver o yüz yüze denk geliyosunuz diye belki ilgi göstermistir hoslanıyo olsa asla pat diye istemiyorum diyemez sen bidaha yazmazsın korkusundan. Senin yapıcagın bi taktikle düzelir gibi degil bnc yani sal
Yok ya cabaldıkca ters tepiyo bu mallarda. İlgi verip fazla mesaj atmaya baslayınca flört dönemimde hemen bh zaten cepte diye düsünüyolar. Asla bi erkege cok fazla mesaj atma veya ilk yazma bence. Ben bok gibi davranıyorum 2 mesaj alınca mutlu oluyolar böyle elinde tutarsın valla kafaları farklı calisiyo
İşte uzaklaşınca etrafımda dönuyodu işten çıktım ettim valla hiç yazmıyorum etmiyorum hep engelledim Tiktokda stori atmıyordu bikere sayfamdan baktım engelledim öğünden beri stori atmaya başladı yazcağımı düşünüyor canım ama yazmıyorum etmiyorum hiç bazıları diyor hani yaz et şansını dene ben dedim yok yazmıcam etmicem dedim
Noo asla yazma boş ver sen ona mı kaldın
Oyuzden bide gelmiş hayatım yoluna koyucam sen benım sevgimi kullan hayatın yoluna gideceğini sanıyor canım ben çok sinirli bi insanım insanları affedemiyorum babam vefat etti işe girdim ordaki pislik kızlar herşeyi yaptılar her şey üst üste geldi her şey içimde kaldı hiç mutlu değilim iş bulamıyorum gönlüme göre Napıcam bilmiyorum hep asgeri
Ücret verıyolar ve bıktım ailemden bişey görmedim sürekli sıkıntı sıkıntı sıkıntı sıkıntı lanetli olarakmı dünyaya geldim bilmıom
baska erkek bulmaya calis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin kalbine giden yol aslında tatlı dilde ve o tatlı özgüvende saklı ✨ Onu dinlerken gözlerinin içine bakıp samimi bir tebessüm etmek, kelimelerini nazikçe seçmek harika bir başlangıç. Kendin gibi ol ama ilgini küçük iltifatlarla belli et.
Eğer seni istemediğini hissediyorsan da zarafetini koruyup kendi değerini hatırlayarak geri çekilmelisin 💅 Elde etmek kelimesine pek inanmıyorum, doğru enerji doğru kişiyi çeker. Sen hiç flört ederken ilk adımı atan taraf oldun mu, nasıl hissediyorsun? ☕💖
Bilmiyorumki ben hep düştüm peşine istemediğini söyluyodu sürekli etrafımda dönuyordu etrafımda dönüncede sövüyodum sonra kaçıyordu ediyordu aynı şeyleri youtodu
Ay kıyamam sana ya, bu resmen kısırdöngüye dönüşmüş aşkom! Seni hak etmeyen birinin peşinde enerjini hiç tüketme sakın 🥺✨