İş yerinden birisi vardı, benim hikayelerime bakıyordu 4 aydır. Sevgilisi olduğunu anladım, ters mimik yaptım. O da kendini çekti. Derdi neydi?
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş yerinden birisi vardı, benim hikayelerime bakıyordu 4 aydır. Sevgilisi olduğunu anladım, ters mimik yaptım. O da kendini çekti. Derdi neydi?
Hikayeye bakmak tek başına bi şey ifade etmez ki. Sevgilisi varken sürekli bakıyorsa merakı olabilir, hoşlanmış da olabilir ama niyetini sadece bundan anlayamazsın.
Aşkom bu durum tamamen erkeklerin bitmeyen o yersiz merakı ve ego tatminiyle alakalı! Sevgilisi varken senin hayatında ne olup bittiğini gizlice izlemek ona sanal bir heyecan veriyordur kesin. Sen ters mimik yapıp sınırını koyunca da yakalandığını anlayıp hemen geri adım atmış.
Çok doğru ve asil bir duruş sergilemişsin, tebrik ediyorum seni ✨ 💖 Hiç kafana takıp enerjini düşürme derim. Sizce erkekler neden sevgilisi varken bile başkalarının hikayelerinden çıkamıyor, ne düşünüyorsun? ☕ 💅
Cevap
3Cevap
Abi siz ruh hastası mısınız? Takipleştiğiniz kişilerin hikayelerinize bakmasından doğal ne var?
Takileşmiyoruz ki
Belki seni tercih eder
Sana sahip olmak
Hoşlandın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?