ben 2 senelik ciddi ilişkimde çok kötü şeylere maruz kaldım (kızım bu arada) 17-18 yaşlarındayken hayatımın en zor zamanlarını geçirmeme sebep olmuştu çocuk. ilk başlarda dünyadaki tek kızmışım gibi hissettirirdi, sonradan çok değişmeye başladı. ben ailemin aslında gerçek ailem olmadığını öğrenmiştim o sene, bu yükün altından kalkamamıştım, çok zor zaman geçiriyordum, normal olarak ona biraz yansıyordu ama “neyin var” demek yerine çekip gitmişti. sonrasında barışmaya karar verdik, barışırken çok ağlayıp içimdekileri tutamayıp ailevi meselelerimi ona anlatıp ağlamıştım, yanımda olmuştu, aynı akşam yine kötü şeyler yaşatmıştı. sonraki günler sürekli beni tehdit etti özelimle, hatta onunla ilgili bir özelimle sürekli yaymakla tehdit etti. zaten bu süreçte abimi de kaybettim ve destek olmasını beklerken sürekli kötü laflar, tehditler duydum. neyse o günleri bir şekilde atlattım. bunun üstüne çok uzun süre ayrı kaldık ve asla affetmemekte kararlıydım. birkaç ay sonra o çocukla karşılaştık ve karşılaştığımız gün başına çok kötü şeyler geldi gözümün önünde ve ben de gördüklerime dayanamayıp resmen her şeyi unuttum, tekrardan barıştık. onun doğum günü yaklaştı, size yemin ederim ki cebimde beş kuruş param yoktu, zaten çalışmıyordum, ailevi sorunlarım da vardı, ailemden de para almıyordum. kenarda küçüklüğümden hatıra bir altın küpem vardı sadece sakladığım, onun doğum günü yaklaştığında bu küpemi sattım, ona her şeyin en iyisinden aldım, her şeyi organize ettim. onun da ailesi biraz problemliydi, hayatında hiç mum üflememişti, o yüzden her şeyin en iyisini görsün, mutlu olsun istemiştim ve “her şey gönlünce olsun” deyip en güzelini yaptım ama pek mutlu olmamış gibi hissettim. birkaç ay sonra benim doğum günüm geldi, doğum günümü mesajla bile kutlamayı unuttu ve aldattı, bunun üstüne bıraktı. şimdi aldattığı kızla mutlu ama hâlâ bana kendini göstermeye çalışıyor. ben hâlâ onu unutamadım, onun için çok şey yaşadım, çok dayak da yedim ailemden falan ama herkese onu korudum, savundum. değmezmiş valla, kızlar siz siz olun yapmayın.
25 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer