Daha doğrusu ocağına incir ağacı dikenleri seviyor hatta tapıyor?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Cilveleri diyelim kısaca. Paragöz kadının kriteri, ayıbı yoktur. Sözle de vücuduyla da kıvırir, erkeği baştan çıkarır. Erkeklerin %99'u da *msalak olunca sonuç maalesef bu.
Arkadaşımin benim yanımda olduğunu bile bile görüntülü arıyor, dolayisyla hoparlörun açık olduğunu da biliyor. Öyle şeyler söylüyor ki ben artık dayanamayıp kapat ulen demek zorunda kalıyorum. Ve ne acıdır ki kaçıncı kez uyarmama rağmen her görüşmemizde olay tekrarlanıyor. Bilerek , isteyerek yapıyor. Bizimki de çok seviliyorum sanıp gururlaniyor ama şu an borç içinde kıvranmasina rağmen kadını yurt dışı tatile götürme derdinde. Hatta şu an olayı kredi kartlari ile ceviremedigi için arkadaşlarına borç takmaya çevirdi. 50 yaşında , 50 yıllık imajını yerle bir ediyor ama farkında değil desem uyarıyorum da ama dinlemiyor. Yazık ediyor kendine ve kadın bunu öğrendiği gün kapının önüne koyacak. İşte olay tam olarak bu.
Kriteri, utanması olmayan kadınların cilveleri diyelim kısaca.
Kadınlar sömürmuyor halbuki, bunlar altın tepside kendileri sunuyor. Sen birini parayla bağlamışsan para bitince de elbet gidecek o birisi ( cinsiyet farketmez ama genel itibariyle kadın). Valla böyle sal*klari bulsam ben de yolarim, hiç kızmıyorum onlara. Kadın olsam hiç acımadan da yolardim hepsini 🤣🤣🤣
Benim kadin bir tanıdığım var, lise mezunu, evlenip bosanmis 1 cocugu var, çocuğun velayeti babasında, kadin cocugunu hic gormuyor. Bu kadin, yine bosanmis ve 2 cocuklu bir erkekle prof. dr. la evlendi. Prof da çocuklarının nafakasi disinda çocuklarını gormuyor. Kadin o kadar sonradan gorme biri ki anlatamam. Bazen gercekten prof. bu kadinda ne buluyor diye merak ediyorum. Kadin çingene gibi degisik biri o da cok guzel degil, erkek de yakisikli degil ama ben erkek olsam ve prof olsam boyle bir kadina asla katlanamazdim. O yuzden diyorum, kadınsız erkegin karşısına cilveli gösterip elletmeyen en önemlisi de agzi iyi laf yapıyorsa erkegin yas 0-5yasa iniyor.
Ne buldugu kısmına gelirsek tabi ki seks. Ama prof biri fakir degil sonuçta parayla alasını bulur ve seksini de yapar. Bu bahsettiğim kadinla ustune para verseler inan bana evlenmezdim. Kendi cocugunu görmeyen babasına postalamis bir kadından hayir mi gelir? Bir de prof bu kadından cocuk da yaptı.😁
Seks ama öyle sıradan değil. O yüzden geçelim dedim. Parayı ve gücü özellikle sonradan bulan insanlar maalesef bir noktadan sonra sapiklasiyor ki son zamanlarda siyasilerde de görebilirsin bunu. Paran var gücün var s*ktir git dünyanın öbür ucuna ne poh yersen ye de mi? Yok o burada kalıp sapikca şeyler yapma derdinde. Cilve de orada devreye giriyor zaten, olay bazen kendiyle de sınırlı kalmıyor. Falan filan işte ya. Anladın sen onu.
Yani tabii ki herkes için geçerli değildir ama o prof. Sevdiği başka şeyler vardır. Ama o ikisinin özelidir. Benim de geçmişte öyle sevgilim oldu. Beni istediği yere cekemeyince koptu, benden sonrakilerin tabiri caiz ise iliğini sömürdu. Hem de burada KS de oldu bütün bunlar 🤣
Valla bende anlamadım bunu. Hem paragöz diye şikayet ederler hemde taparlar. Acaba nerede bu terslik?🤔
Layık olanlar onları seviyor
Sağılmayı sevdiklerinden
Siten sevilir bu hayatta
Siz de öylesiniz. Uzun boylu yakışıklı zengin tipleri tercih ediyorsunuz insanın doğasında var bu
Genelde onu yapan krolar ama 🙄
İnsana diken yaranır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, aslında mesele tam olarak o kızları seçmeleri değil, o kızların özgüvenine ve duruşuna kapılmaları! Kendini gerçekten seven kadının sevgisini maalesef bazen garanti görüp konfor alanına kaçıyorlar. Sınır koyan, ne istediğini bilen ve yüksek enerjili kadınlar aura'larıyla ilk başta daha cazip geliyor.
Bunu hiç kişisel algılayıp kendini üzme tatlım. Gerçekten olgunlaşmış bir erkek, o geçici pırıltının değil, huzurun peşinden gider zaten. Sen hiç böyle bir durum yaşayıp değerinin bilinmediğini hissettin mi bakalım? 💖✨💅