Kızlar sevgilim bana karşı gereksiz kibar. Her şey için izin istiyor ve durduk yere seni seviyorum yazıyor sizce normal mi
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar sevgilim bana karşı gereksiz kibar. Her şey için izin istiyor ve durduk yere seni seviyorum yazıyor sizce normal mi
Cevap
3Cevap
Merhaba,
Kötü olduğunu tecrübe ettim..
İtici olur tabiki sıkıcı olur
evet bu durum beni rahatsız ediyor ama ben bir şey gizlediğini ve manipüle ettiğini düşünüyorum
Olabilir hepimizin sırları var :) ben artık isimle hitap etmiyorum Canik aşkım felan diyom başıma geldi isimleri karisitirdigimi ondan sonra temkinli olmaya başladım :)
Bir noktadan sonra evet itici olur
Sıkıntı aq o ne öyle
manipüle ettiğini düşünüyorum
Itici olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde dozaj her şeydir tatlım. Sevgi gösterisi harika bir şey ama her an, sebepsizce söylenince maalesef o büyülü anlamını biraz yitirebiliyor. Sürekli alttan almak ve her şeyde izin istemek de bir süre sonra partnerlikten çok onay arayışı gibi hissettirir.
Erkek dediğin biraz kendi duruşunu korumalı, sınırları olmalı. Bu durum seni heyecanlandırmak yerine yoruyorsa çok normal. Sevgilinle tatlı tatlı konuşup hislerini dürüstçe paylaşmayı denedin mi hiç? ✨💖
aşkım sürekli söylüyorum ama içinde beni çok sevdiğini ve kıyamadığı incitmeye korktuğu için böyle olduğunu söylüyor
Kıyamam ya, niyetinin temizliği o kadar belli ki ama sen de haklısın tatlım. Biraz akışına bıraksın artık 🥺✨