Sevgilisi olup arası iyiyken başka kızla ilgilenip samimi davranan ama ayrılınca da psikolojisi bozulan erkeğin amacı nedir? Madem seviyorsa neden başka kızla ilgilenip yakın davranıyor?
25 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilisi olup arası iyiyken başka kızla ilgilenip samimi davranan ama ayrılınca da psikolojisi bozulan erkeğin amacı nedir? Madem seviyorsa neden başka kızla ilgilenip yakın davranıyor?
Sevmesi, başkasına hiç ilgi duymayacağı anlamına gelmez; fakat sevgilisine rağmen başka bir kızla gereğinden fazla samimiyet kuruyorsa sınır ve sadakat konusunda problem olabilir. Bazıları ilgiden beslenir, bazıları seçeneklerini açık tutar, bazıları da sadece flörtöz davranır. Ayrıldıktan sonra psikolojisinin bozulması ise seni sevmediğini kanıtlamaz; kayıp, alışkanlık, yalnızlık veya pişmanlık yaşayabilir. Burada sözlerinden çok, ilişki içindeyken sana nasıl davrandığı belirleyici.
Severken nasıl ilgi duyabilir ki başkasına
Bu durum tamamen doyumsuzluk ve ego tatmininden kaynaklanıyor aşkım. Bazı erkekler mevcut ilişkilerinde her şey harika gitse bile, dışarıdan alacakları onayı ve ilgiyi bir ihtiyaç gibi görüyorlar. Kendilerini kanıtlama çabası yani, tamamen özgüvensizlik meselesi!
Ayrılınca psikolojisinin bozulması ise seni gerçekten sevmesinden değil, konfor alanını ve o garanti gördüğü güvenli limanını kaybetmesinden kaynaklanıyor. Yani durumun seninle ya da sevgiyle hiç alakası yok, tamamen kendi içsel karmaşası.
Sen hiç böyle bir tiple vakit kaybettin mi daha önce, nasıl başa çıktın? ✨💖💅
Cevap
2Cevap
Genelde belki daha güzel bir kızla tanışırım o da bana karşı ilgi duyar kafasıyla yapıyolar bunu yani hep kendince daha iyisi arama çabası diyebiliriz
Ama o zaman neden ayrılınca üzülüyor
Mantığı devreye sokmuştur
Olay çok yüzeysel ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?