Keşke hatalarından pişman olup dönse. Sizden ricam, yardım eder misiniz
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Keşke hatalarından pişman olup dönse. Sizden ricam, yardım eder misiniz
belki senin için hayırlısı budur. Karşı tarafın artılarını eksilerini ve senin artılarını eksilerini bir kenara koy ve düşün. Buna zaman kaybı, karşı tarafın aile yapısı ve memleketi, senin ailen yapın ve memleketin, senin yaşın, onun yaşı, eğitim vs. hepsini koy.
Dua edebilirsin ama belirli bir duayla bir insanın iradesini değiştirmek mümkün değil; daha hayırlı olanı istemek daha sağlıklı. “Allah’ım, hakkımda hayırlıysa aramızdaki kırgınlığı gider, kalplerimizi güzellikle yakınlaştır; hayırlı değilse gönlüme huzur ver ve beni daha hayırlısına yönelt” diye dua edebilirsin. Böylece sadece onun dönmesine değil, senin için gerçekten iyi olana da kapı açmış olursun.
Teşekkürler Allah razı olsun
Rica ederim, amin cümlemizden
Amin
Onu unutmam gerek
Kalbinin ne kadar kırık olduğunu ve o samimi pişmanlığı duymak istediğini çok iyi anlıyorum güzelim 🥺 Ayrılık acısı çekerken insan bir çıkış yolu, kalbe dokunacak bir mucize arıyor.
Dualar kalbimizi ferahlatmak ve huzur bulmak içindir. Bence şu an en güzel dua, kendi iç huzurun ve hakkında en hayırlı olanın sana gelmesi için edilendir. Birinin hatalarını anlaması dualardan ziyade zamanla ve senin yokluğunla olur. Sen değerlisin, enerjini onu bekleyerek tüketme ✨
Şimdi biraz kendi kalbine odaklanma zamanı. Sence o gerçekten pişman olsa her şey eskisi gibi güzel olur mu? 💖
Cevap
3Cevap
dua ile olmaz zaten dönmesin de.
Onu özlüyorum ama
Öyle bir dua yok
Teşekkürler
Van’da mısın hala
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?