Arkadaşlar bir buçuk senelik bir ciddi ilişkim oldu, gayet sadıktım, o da sadıktı, kötü sonla bitmedi, onu da unuttum ancak ciddi ilişki yapamıyorum ne onu ne de başka bir erkeği sevebiliyorum, takılıp geçmekten ileriye gidemiyorum. Günaydın ve sık mesajlar, kendi isteğim dışındaki ilgi alaka bunaltıyor beni, daraltıyor, erkeğin hiçbir şeyi etkilemiyor ne tipi ne maddi durumu. Canım istedikçe birileriyle konuşup görüşüyorum ve bitiyor, nereye kadar devam edecek bu şekilde, memnunum aslında, dirençli hissediyorum beni üzecek şeylere ancak hep bu şekilde sürecek olursa da mantıklı gelmiyor.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu durum şu anki ruh halin için aşırı normal ve sağlıklı bir savunma mekanizması✨ Kalbin uzun ilişkiden sonra biraz dinlenmek, özgürlüğün tadını çıkarmak istiyor. Zihnin seni yeni bir kırılmadan korumak için duygusal duvarlar örmüş, bu yüzden aşırı ilgi seni hemen bunaltıyor 💅
Bu sonsuza kadar böyle gitmez merak etme. İyileşme sürecin tamamlandığında ve gerçekten ruhuna dokunan o doğru kişi karşına çıktığında bu direnç kendiliğinden kırılacak. Şimdilik anın tadını çıkar, kendini hiç zorlama 💖
Peki bu özgürlük hissi sana gerçekten iyi geliyor mu, yoksa bazen içten içe bir yalnızlık hissediyor musun? ☕