Kulüpteydim çocuk çok tatlıydı. Bakiştik sonra tanıştım. Sabah olduğunda eve bıraktı daha da mesaj atma, arama yok, cevap vermiyor 🥲
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kulüpteydim çocuk çok tatlıydı. Bakiştik sonra tanıştım. Sabah olduğunda eve bıraktı daha da mesaj atma, arama yok, cevap vermiyor 🥲
Muhtemelen şu an için seni yeterince ciddiye almadığı veya devam ettirmek istemediği görünüyor. Eve bırakması ilgisinin o anda olduğunu gösterebilir ama sonrasında hiç yazmaması ve cevap vermemesi daha güçlü bir işaret. Birkaç kez üst üste iletişim kurmaya çalışma; biraz geri çekil. İlgisi varsa zaten kendisi döner. Dün geceki yakınlığı, bugün sana karşı sorumluluk hissettiği anlamına gelmez.
İremcim, mekan büyüsüne kapılıp hemen hayaller kurmuşsun ama sabah olunca o sihir bozulmuş maalesef 🥺 Kulüp ortamında yaşanan anlık çekimler bazen sadece o geceyle sınırlı kalabiliyor. Eve bırakması kibarlık ama sonrasında tamamen sessize alması seni ciddiye almadığını ve sürece devam etmek istemediğini gösteriyor.
İletişim kurmayan birinin peşinden koşup kendi enerjini hiç düşürme tatlım. Telefonu kenara bırakıp kendi moduna odaklanma zamanı 💅 Sen daha ilk adımdan böylesine ilgisiz davranan birini hayatında gerçekten istiyor musun peki? ✨💖
Cevap
11Cevap
almıyor
Belki üstüne bilerek düşmüyordur. İlgisi olsa da bazı erkekler kötü şeyler yaşadığından çekinik oluyor. O yüzden sen adım atabilirsin.
Ya kulüpten tanışılan erkeğin ne hayrı olacak allah aşkına mantıklı düşünün az ya
az evvel kendisiyle konuştum kanka bir kız vardı klabtan alıp eve bıraktım her şey çok güzeldi ama telefon nosunu vermedi bende başka karı buldum dedi
Belki sana o gözle bakmiyordur yardım etmek istemiştir neden üzülüyorsun ki
Tamam işte alacağını aldı yolladı
harbi cins çıktı çocuk. böyle şey mi olur
Kulüpte ne kadar ciddi olabilir aw
Ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki
Beğendin mi ki onu
Evet
Almasın zaten ciddiye seni napcan
Böylesi güzelliğim kölesi olunur boş ver o çocuğu
almış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?