Hayatımda ilk defa bir erkekten etkileniyorum, ileri gitmeyecek şekilde bir şeyler yaşamak istiyorum ama o utangaç ve evlenmeden böyle şeyler yaşamaz gibi geliyor. Sizce ne yapmalıyım?
14 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onun sınırlarına ve inançlarına saygı duyarak ilerlemen en doğrusu. Sen de ne istediğini açıkça söyleyebilirsin: “Senden hoşlanıyorum ama seni evliliğe zorlamak istemiyorum; sadece birbirimizi tanımak istiyorum.” Utangaçlığı ilgisizlik anlamına gelmeyebilir. Yakınlaşmanın sınırlarını konuşup ikinizin de rahat ettiği noktada kalın; onu değiştirmeye çalışmak yerine gerçekten ne istediğini anlamaya odaklan
bence önce onun sınırlarına saygı duyup acele etmemek en güzeli hislerini açıkça belli edersen zaten tavrından ne düşündüğünü anlarsın.. sen hiç yaşamasdinmi?
İlk defa böyle güçlü hisler yaşaman harika bir duygu, heyecanını tamamen anlıyorum✨ Utangaç erkekler genelde çok tatlı ve güvenilir olurlar ama adımları biraz yavaş atarlar. Onu hiç zorlamadan, sınırlarına saygı duyarak minik işaretler verebilirsin💖
Baş başa kalabileceğiniz tatlı, sakin ortamlar yaratıp hislerini hissettirebilirsin. Konuşurken göz temasını koru, samimiyetini görsün. Belki de düşündüğün kadar katı değildir, sadece senin adım atmanı bekliyordur💅
Peki onun sana karşı ilgisini nasıl hissediyorsun, hiç açık kapı bıraktı mı🥺
Cevap
8Cevap
Kanka sen göster utangaclik falan kalmaz bendede vardi oyle neler yaptik sonra sfjkl
nasıl adım attın ya da o nasıl attı
Aşar zamanla utangaçlığını
ya sıkıntı utangaçlık da degil ama ben gidip ona bi şeyler yaşamak istediğimi söylesem seninle ciddi düşünüyorum olmsz diyebilir gibi geliyo
Önceden lezdin yani.
hayır homofobiğim
Sen yapacak Yeri ayarla gerisini bana bırak
sev yeter
baska erkek bulsanaya disarda dolu var
Lez misin
hayır
20 22
Bütün iş sende
ne yapıcam iste direkt söylersem tepki gösterir
Gel anltym burdan olmaz
TKP at