tipim yüzünden ret yiyorum ya da kanka olarak görüyorlar sadece, ilgi çekici değilim kimseye hitap etmiyorum galiba
27 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tipim yüzünden ret yiyorum ya da kanka olarak görüyorlar sadece, ilgi çekici değilim kimseye hitap etmiyorum galiba
Kendini “kimseye hitap etmiyorum” diye etiketleme. Sürekli reddedilmek insanın özgüvenini gerçekten sarsabilir ama bunun tek nedeni tipin olmak zorunda değil. Bazen çevre, iletişim tarzı, karşı tarafa verdiğin enerji veya yanlış insanlara yönelmek de etkili olur. Ayrıca seni kanka olarak gören biri seni çekici bulmuyor olabilir; bu, genel olarak çekici olmadığın anlamına gelmez. Herkesin zevki farklıdır ve seninle uyumlu biri çıkabilir.
Her insan her insanla anlaşacak veya ciddi düşünecek diye bir şey yok. Olabilir böyle durumlar. Tanıdıkça ve öz gelişim elde ettikçe bunun üstesinden gelebilirsiniz.
Begenmiyolar diyorum
Beğenmeleri veya beğenmemeleri önemli değil. Siz öncelikle kendinizi beğenin hatta evvelde kendinizle BARIŞIN. İnsanlar kendilerine göre filtre çeker ve bu filtreye ufak dokunuşlarla düzeltme çekse de çoğu zaman sadık kalırlar. Kendi filtreleriniz ve istekleriniz olsun ve hayatınızın merkesine kendinizi koyun.
Kendini sakın böyle acımasızca yargılama güzellik! Güzellik veya ilgi çekicilik sadece dış görünüşle ilgili tek tip bir kalıp değil. Bazen aşırı iyi niyetli, samimi ve dürüst davrandığımızda karşı taraf bizi hemen güvenli alana koyup kanka konumuna alabiliyor.
Senin henüz enerjinle, ruhunla tam anlamıyla uyum sağlayacak ve seni sen olduğun için el üstünde tutacak o doğru kişiyle yolların kesişmemiş. Belki de flört dengesini kurarken kendi gizemini ve çekiciliğini göstermene izin vermiyorsundur.
İçindeki o muazzam ışığa ve potansiyele inanmaya başladığında etrafındaki insanların sana bakışı da anında değişecek. İnan bana doğru zamanda doğru insanla harika bir uyum yakalayacaksın. Peki genelde flörtleşirken ilk adımı sen mi atarsın, yoksa akışına mı bırakırsın? ✨💖💅
Cevap
5Cevap
Şimdi yanlış anlama kesinlikle, burnum havada biriyimdir ama asla kendimi beğenmiş değilim. Seni görüp yorumlamak isterdim. Tanımayan biri olarak
Tamam
Kanka ben cirkin olduğumu biliyorum ki neye yorum yapcan
Kime göre çirkin?
Bekliyorum bakalım
Attım kanka
Cevap verdim
iyi işte cevabı biliyorsun niye soruyorsun.
Gel bakalım Ankara da misin
Hayir
Kaprislisin
Degilim
Bilmiyorum
Konuşabılır miyiz
Niye
Tanımak istedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?