Gidip saçma sapan kızlarla evleniyorlar, kızlar da onlara köpük muamelesi çekiyor, benim gibi safozlar da anca sevilmeyi beklesin köşede
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
Aynı durumdayım ya nerede ucuz ve kötü bir kadın varsa onunla evleniyor erkeklerin çoğu seçtikleri kız daha onlara yemek bile yapmıyor sonra da kadınlar nankör evlilik boş diye ağlıyorlar her yerde erkekler adam olmadığı sürece daha şok sürünür bu hayatta
Oh olsun beter olsunlar pislikler iyiyi seveni sevmezler nerde follos şeytandan sonra doğmuş kadın varsa onları seviyorlar
Vallah öyle seçtikleri kızlar ne yemek yapmayı biliyorlar ne çocuk seviyorlar ne ev hayatını seviyorlar ne kocaya hizmet etmek istiyorlar kimse kusura bakmasın ama böyle bir kadını seçtiklerinde ne bekliyorlar yani
Yemin ediyorum tam içimdekileri anlatıyorsun yemek desen biliyorum hayvan çocuk sevgim var ev kızıyım iş olursa çalışıyorum erkek eşe saygı hürmet var çünkü ailemden bunu gördüm ama yok cidden yok
Daha geçen bir video gördüm kadının biri şikayet ediyor evli ve çocuk bakıyor diye tipinden belli ne mal olduğu ama gel de bunu erkeklere anlat
Bunlara ne desen boş oylelerini secende görecekleri muamele müstahak onlarda onun gibi çünkü.
Bende senin gibiyim iyi bir aile kızıyım üstelik kocama sahip çıkarım ama çevremdeki erkekler beni istemiyor
Gerçekten aklım almıyor bir kadın nasıl kocasına bakmak ya da çocuğuna bakmak istemez madem hiç sana göre değil o zaman evlenme seni zorlayan mı var
Bacım Allah aşkına bunların ailesinden ne gormusse onu yapıyor saygı sevgi hürmet öğretilseydi eşinede evliliğinde çocuğunada saygı gösterir hanım kız olurdu ama nerdeeee bende çok şahit oluyorum akşama kdr yiyor içiyor geziyor evle alakası yok kocaları yine onları çok seviyor yapanın asla yeri yok asla
Gerçekten öyle ha sabahtan akşama kadar çalışıyorlar yemek yapmıyorlar temizlik yapmıyorlar çocuk hiç yapmıyorlar yapsalar bile birilerine kakalıyorlar hafta sonu da kızlarla gezip tozuyorlar belki aldatıyorlar kim bilir eşinin ailesine karşı da soğuk yapıyorlar ama bazı erkekler yine de böylesini el üstünde tutuyor şaka gibi aman kim ne yapıyorsa yapsın bacım ya eğer ya da gel bizim değerimizi bilecek birisi çıkar mutlaka ümidini yitirme
Allah büyüktür güzelim vicdanen rahatım bizde sorun yok kendisini düzeltmeleri gereken kişiler onlar kendilerince iyi olduklarını sanıyorlar ama asla değiller insan eşini hem fani dünyada hemde ahirete seçiyor bunu akıl edebilecek kaç kapasitede insan var yok.
Aynen öyle bu bahs ettiğimiz erkeklerin zaten kendine bir hayrı yok bu yüzden kendileri gibi birilerini seçiyorlar davul bile dengi dengine sonuçta
boş ver bacım Allah bizede büyük biz doğru yoldan sapmayalim kendileri rezil oldukları kadar olsunlar
Aynen öyle bacım 🌸
Belki de kıymetini bilmeyenlere denk gelmişsindir, safozluk yapma 😄 Seni tanımadan karar vermek de zor şimdi
Kız gayet haklı çoğunuz sırf genç ve güzel diye hiç olmadık karıları seçiyorsunuz
Erkeklere kötü davranınca seviyor iyi davranırsan af edersiniz agzimiz s..
Genç ve güzel diye seçip sonra kıymet bilmedi diye ağlayan da çok 😄
Genç ve güzel seçip sonra neden karım nankör kötü aldatıyor ve evlilik boş diye ağlayan erkekte çok ama
@cilekciiii bunun gençlikle güzellikle alakası yok ben de gençtim güzeldim ama seçilmedim benden daha yaşlı bir kadın seçildi
emin olun daha once biirne sende böyle davrandıgın için bunu yaşarsın
Nasıl yani
yani sende daha once birine böyle bir şey yapmışsındır
Ben kimseyi üzmedim
yani hepimiz öyle diyoruz da vardır bir sebebi
Nedense beni üzenler çok mutlu evlenip yuva kuruyorlar
bak ne diyorum bende de durum öyle yaşanıyor da var işte bisey dengesizlik
Gel canım tatlım balım hayatım senin kıymetini ben bilirim yavrumm. Sen bakma onlara
saçma sapan kızlar ne yapıyorda seni istemiyorlar anlatsana
Bakın 27 yasinda bir bireyim bugüne kdr bırakın birine kötülük edeyim bana kötülük etmiş birine zarar veremiyorum bile direkt Allaha havale ediyorum normalde bir erkek nasıl kızı ister sever evlenmek ister temiz namuslu saygılı ailesine bağlı ev işlerini bilmiş görmüş sigara alkolü erkek çevresi olmayan akşam gece dışarı çıkmayan açık saçık giyinmeyen sadık sevdiğini göstermeye çekinmeyen laf söz dinleyen bakın abartmıyorum bunların hiçbiri bende eksik değil fazlası var ama neden kimse benim icn çaba göstermiyor
hmm bana hitap etmiyorsun ama anadolu erkeğine hitap eden bir yaşam tarzın var. biraz çekici olmaya özen göster derim, erkeklerden olmasa bile annelerinden seni beğenenler illaki çıkar.
Al iste varan bir sen tek değil toplu erkekler artık bizi böyle sevmiyor anladınız mı vereni seviyorlar onları üzeni seviyorlar köpek gbi davranani seviyorlar özen neyine özen? Görünüşümde hiçbir problemde yok gayet şık hanım hanımcık biriyim konuşmuş uslubum olsun eksik değil sorun ben değilim toplum.
ben bana sadece 4 duvar arsında değil her daim çekici gelen onu arzuladığım kadını severim, hanım hanımcık olmasından ziyade biraz çılgın, yeri gelince edepsiz olmasını isterim, yani stabillikten ziyade aksiyon severim, heyecan her zaman diri olmalı aksi halde monoton bir ilişkiye dönüşür..
Olayı yanlış anlamışsınız, hanım hanımcık demek sıkıcı kadın değildir topluma karşı ailesine karşı saygılıdır demektir. İkincisi eğlence çılgın taraf sadece kocaya gösterilir onunla yapılır her şey ben bundan bahsetmiyorum sizin yanlış yaptığınız nokta şu saygıyla cıvıkliği karıştırmaniz kadın dediğin eşinin şerefini düşünür anladınız mı
hanım hanımcık edepli kız sevmem, kocası ne derse o türden, iki kelimeyi bir araya getirmeyen köle gibi kadından hoşlanmam, yeri gelince karşı gelmeli, hakkını aramalı, kendi fikirleri olmalı zeki ve tek başına ayakta durabilen kadınlardan hoşlanırım. kendiside çalışmalı bana muhtaç olmamalı, benim elime bakmamalı, kendi özel istekleri ve hobileri olmalı, çılgınlığı kocaya göstermek nedir anlamadım, benim kastım bu gece şehrin güzel bir otelinde rezervasyon yaptım diyerek çılgın bir gece geçirmeli, ya da bir etkinliğe bilet almalı vs. cıvıklıkla ilgili ne demek istedin anlamadım. benim şerefimi düşünmeyen zaten hayatımda olamaz. bu kıstas ya da ek özellik değil.
Okumadım bile size ne gelirse müstahak bb.
bu kafayla olmaz sizede bol şans ne diyeyim.
Biliyor musun çok sonradan anlayacaksınız bazı şeyleri , doğru bildiğiniz her şey yanlış çıkacak işte o zaman kafanızı vuracağınız taş ararsınız iyi günler.
bana bir şey katmayan, kısır günü sohbeti dışında konuda bilgisi olmayan bir kadınla bir ömür geçirmeyi hayal bile edemiyorum.
Okuduklarımi anlamamışsin bile papağan gibi tekrarlamak yerine yukarıda yazdıklarımı anla olur mu benim sinirimi bozma harbiden pis konusurm
al işte mahalle karısına bağladın bile, gerek yok engelle beni bir daha karşıma çıkma !
Hahahahahaa hay hay sevee seve çokta umrumda zaten karilar mahallede olur zaten sen mahlede oturmuyor musun plazada mi hmmm ok bayssss
laflara bak nasılda çirkinleşiyorsun sözde hanım hanmcık seni :D
İnsanı çileden çıkarıyorsunuz amaaaaa
Neden öyle oluyo peki
Çünkü iyilerin devri değil devir erkeklerin kalıbı bozulmuş sen sırf bakire değil diye birini sende sıkıntı var kesin diyerekten yargılar misin yoksa böyle bir kız buldun diye öpüp başına mı koyarsın
Bana göre namus 2 bacak arasındaki iki damla kanda değil hem bakireyle uyuşamam cinselliği bilmeliki hem bana ayak uydursun hemde değerimi bilsin kriterlerim farklı benim ben sevgili değil partner edinirim ve bunu ilk günden buluşmadan söylerim kimsenin duygularıyla oynamam
Max erkek tartışmaya gerek yok hemde hiç yoksa gerçekten laf anlayacak kapasitede değilsiniz bb
Bb 😂
🖕🖕
😂
Yaw he he
Tamam sal beni artık
Köpek olmayı seviyorlar demek ki 😃
Her zaman öyle olur iki taraf içinde geçerli bu
İnsanlar saçma şekilde iyi olanı ister ama iyi olan gelince onu iterler kötü olanı istemez kötü olanın peşinden koşarlar
Gerçekten gram zararım kötülüğüm olmuyor hep ama hep doğru olmaktan ben sıkıldım ama yinede değerim bilinmiyor çok yoruldum
Kız hepimiz öyleyiz
Hepimiz değeri bilinmeyen tarafiz
Kıymetini bilenlerle henüz tanışmamışssın
Yok kız ben severim
sabır sabır
Noldu kim üzdü
yürü evlenelim
Hırt seven kadınlarla aynılar 😂
Gelsek de bakmazsın!
Patlıcan sok
@tevazu0o6 erkek eşittir patlıcan AQ başka bir vasfınız var mı
Git döv
Nasıl birisin senn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin gibi içten seven, kalbi temiz kadınların böyle hissetmesi beni o kadar üzüyor ki 🥺 Ama kendine safoz deyip haksızlık etme sakın ✨ Bazen fazla verici olduğumuzda karşı taraf bunu garanti görüyor ve maalesef çabalamayı bırakıyor.
Sorun sende değil, değerini anlamayan yanlış insanlara kalbinin kapısını açmanda 💖 Seni sen olduğun için el üstünde tutacak biri mutlaka çıkacak. Peki sence ilişkilerinde sınır koymakta zorlanıyor musun ☕️