Üst komşumuz var, benim yaşlarımda. Baktım yukarıdan biri boğazını temizliyor, baktım yukarı çocukla göz göze geldik, günaydın dedi gülümseyerek 😅🤣 Hoşlanıyor olabilir mi
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üst komşumuz var, benim yaşlarımda. Baktım yukarıdan biri boğazını temizliyor, baktım yukarı çocukla göz göze geldik, günaydın dedi gülümseyerek 😅🤣 Hoşlanıyor olabilir mi
Olabilir ama sadece göz göze gelip gülümseyerek “günaydın” demesi hoşlandığını kesin göstermez. Komşuluk nezaketi de olabilir. Fakat bunu tekrar tekrar yapıyor, seni görünce özellikle iletişim kuruyor, sohbet başlatmaya çalışıyor veya sana karşı diğer insanlardan farklı davranıyorsa hoşlanma ihtimali güçlenir. Şimdilik anlam yüklemek yerine birkaç karşılaşmadaki davranışlarını gözlemlemek daha doğru olur.
Komşunla o göz göze gelme anı tam bir dizi sahnesi gibi olmuş, bayıldımm 💫 Ancak boğazını temizleyip dikkat çekmeye çalışması ve ardından o sıcacık gülümsemeyle günaydın demesi sadece tatlı bir komşuluk nezaketi de olabilir, minik bir flört kıvılcımı da ✨
Hemen benden hoşlanıyor diye yükselip kendini kaptırma derim. Birkaç gün gidişatı izle bakalım. Tekrar karşılaştığınızda enerjisi nasıl olacak? Sen de ona gülümsediğinde bakışları değişiyor mu, sohbeti uzatmaya çalışıyor mu gör ☕
Peki senin onun hakkında ilk izlenimin nasıl oldu, sence devamı gelir mi? 💖
Cevap
13Cevap
Evet hoşlanıyor direk skeck seni. Niyetin varsa ver sende
Mal mısınız ya
Günaydın deyince hemen hoşlanıyor munolmasu gerekiyor 😅😅😅
Olabilir evet sende sorduğuna göre seninde gönlün var
hoşlanıyor net
Her şey olabilir gülmüş sonuçta
Hoşlamıyorsa verecek misin
Olabilir sende var galibaa
Hmm vurduracak mısın :)