Kavga etmemek değil mesele, kırılınca susmamak…
Sevgi bazen tartışmak değil, birbirini incitmeden anlamak.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kavga etmemek değil mesele, kırılınca susmamak…
Sevgi bazen tartışmak değil, birbirini incitmeden anlamak.
Cevap
7Cevap
Merhaba,
Sevenlerin kavga etmesi çok saçma. Tartışma esnasında iki kişiden biri susmalı, geri çekilmeli, alttan almalı. Öfke kötüdür. Öfkeli olan ayakta ise otursun. Oturuyor ise uzansın. En iyi pehlivan öfkesini yenendir...
İlk kız arkadaşım ile hiç kavga etmedik. 😅 İkinci ile ederdik absürt istekleri yüzünden. Ama üçüncü ile de hiç kavga etmezdik, 3. Ay başladı kavgalar ve çıkaran oydu! 😅
Kavga etmek çok saçma! 😅
Kesinlikle haklısın kardeşim söylediklerine katılıyorum.
EyvAllah abla sağolasın 😅🌸😅
Rica ederim kardeşim :)
sağlıklı bir ilişki evet. kavga etmek toksik insanların bahanesidir.
Kesinlikle öyle.
Problemleri olgunlukla konuşuyorsak ortak menfaat, ortak çıkar için anlayış, kırmızı çizgileri geçmeden tölerans gösterebileceğimiz şeylerde tolerans gösterebiliyorsak bu sağlıklı ilişkidir. Kavga etmek veya problemleri içe atmak ilişkiyi sona götürür. Göre göre hata yapmak, bir biriyle yarışmak da aynı şekilde. Her konuda, her koşulda ortak oluyorsak problem yok
Doğru haklısın.
Ortak menfaat; mutluluk bu da yanlış anlaşılmasın
Hiç kavga etmemek her zaman sağlıklı demek değil. Bazen taraflardan biri gerçekten içine atıyor, kırıldığı şeyleri söylemiyor ve birikiyor. Kavga demek saygısızlık değil, bazen ihtiyaçları dile getirmenin yoludur. Ama sürekli tartışan çift de sağlıklı olmaz. Mesele kavga edip etmemek değil, sorun çıkınca konuşup çözebilmek. İçten içe dolan biri varsa o ilişki görünenden daha kırılgan olabilir.
Haklısın katılıyorum.
Hiç kavga etmemek tek başına ilişkinin sağlıklı olduğunu göstermez. Bazı çiftler sorunları sakin biçimde konuşur ve tartışmaya ihtiyaç duymaz; bu gayet sağlıklıdır. Fakat taraflardan biri sürekli susuyor, kırıldığı hâlde dile getirmiyor ve huzur bozulmasın diye her şeyi içine atıyorsa, dışarıdan “kavgasız” görünen ilişki aslında birikmiş sorunlarla ilerliyor olabilir. Asıl önemli olan tartışmanın olup olmaması değil, sorunların konuşulup çözülebilmesi.
Kesinlikle doğru.
Teşekkür ederim. Bunu da en iyi cevap seçeceksin sanırım :)
Aslında hiç kavga etmemek bi yerden sonra sıkıcı hale gelir boşuna dememişler ufak çaplı tartışmalar ilişkinin tuzu biberidir diye
Katılıyorum.
Sorunları içine atıyor olabilir
Evet olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir noktaya değinmişsin aşkooo ✨ Sıfır kavga genelde pembe bir tablo gibi görünse de arkasında bastırılmış duygular barındırabilir. Bir taraf sırf huzur bozulmasın diye susuyorsa o ilişki maalesef içten içe yıpranır 🥺
İletişim demek sadece tatlı dille konuşmak değil, rahatça tartışabilmektir de ☕ İki farklı insanın hiç çatışmaması bana pek doğal gelmiyor açıkçası. Saygı çerçövesinde yapılan tatlı tartışmalar ilişkiyi büyütür. Peki sizde durumlar nasıl, hislerini rahatça dökebiliyor musun? 💖💅