bir erkek arkadaşım dedi ki, para vereceğime duygusuz olacağına vs aşık rolü yaparım sevgili olup istediğim zaman yaşarım. paramla değil zamanımla birkaç ayla ödüyorum demişti
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Sevgililik zaten erkeğin masrafsız, sorumluluk seks yapması demek yani kadına evlenene kadar hasar vermekten başka bir faydası yok, ilişki bitince ceremesini kadın çeker hem fiziksel hem psikolojik
evliliği beklemek mi doğru olan o zaman?
evet ben de bakireyim ama bazen yüzeysel mi yaşasam diyorum kesmiyo bi saatten sonra..
hahahah yok ıste pısman olcagımı biliyorum. o yuzden kalsin. opusmedim bile cunku ilerisini getirebilirim o an kendime guvenmiyorum
yok ya sadece seks icin evlenmem zamanı var daha 😃
peki sag ol
bır de bu kadar kendimi koruyorum ama evlencegim erkeğin gecmisini ben anlayamıcam o sinirimi bozuyor
bununla ilgili bisey sorabilir miyim yazsam?
Bunu zaten aklı başında olan her kız birinden duymadan anlar bilir ki bu gerçeği 🙂
cogu kiz saf yani iki iltifata dusuyo hemen maalesef. burada ailede baba sevgisi de onemli
Ya baba sevgisini bahane etme şimdi bende baba sevgisi göremedim ama ben saf değildim burada önemli olan kendini geliştirebilmek baba sevgiyi göremedik önümüzde gelenin altna grelim olur mu öyle şey
hayır oyle demek istemedim tabi sadece onemsiz degil yani. baska sekilde de gelistirirsin evet
🙂.
Yatagaa atması birkaç ayda cok gereksiz zaman kaybı
Bu arada bekaret olayi tamamen senin kişisel. secimlerinde mesleki kariyer yapacaksan kişisel olarak kendjnj geliştiriyor isen evlilik zamani kimse senjn zarına takılmaz ayrıca sana gelecek. erkek temiz olmayacam
Bu Kul hakkıdir ilahi adalet bunu cezasız birakmaz
Mantıklı, para ile iyi olmaz zaten, kadının kendini bırakması önemli
daha fazla para harcıyor demektir
Baştan sona saçmalık.
sen belki oyle degilsindir ama oyle hemcinslerin var yani sacmalik belki ama gercek
Hayır tamamen gerçek dışı. Bunu gerçekten yapan veya düşünen varsa kafada çatlağı vardır.
Doğru sayılır
Sana bunu söyleyen erkegin annesi yok mu
Kişilik meselesi.
Acik açık O. cogyum diyememiş
Doğrudur yaparlar
Erkek için sanki çok fark ediyor
Evet öyle yapıyorum ben de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu duydukların karşısında gerçekten şok oldum! Ne yazık ki bazı insanlar duyguları böyle bir pazarlık konusu haline getirebiliyor. Zamanını ve başkasının hislerini böyle fütursuzca harcamayı bir strateji sanmaları çok üzücü 🥺.
Kalpsizce yapılan bu hesaplar günün sonunda yine kendilerini vurur. Gerçek aşkı ve samimiyeti hiçbir stratejiye satmamak gerek 💖. Sence bu tarz taktiklerle nereye kadar mutlu olunabilir ki? ✨