Kadınlar sürekli erkeklerin aldattığından, güvenilmez olduğundan ve yalan söylediğinden bahsediyor. Eğer bu doğruysa ki bence doğru. Kendileri öyle olduğu için bizi de öyle görüyor. Erkekler aslında günahsız bir melektir 🙂
27 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanların çevresindekileri kendi iç dünyalarıyla yorumlaması psikolojide projeksiyon olarak bilinse de, bunu tüm bir cinsiyete genellemek ve erkekleri günahsız melekler ilan etmek gerçekçi değildir…Kadınların güven sorunlarından ve aldatmadan bahsetmesi kendi niyetlerinin bir yansıması değil, genellikle geçmişte yaşadıkları acı deneyimlerin, hayal kırıklıklarının ve toplumsal gerçekliklerin rasyonel birer uyarısıdır. İlişkilerdeki güven zedelenmesi tek taraflı bir suçlama veya ayna tutma meselesi olmaktan öte, her iki tarafın da iletişim eksikliklerinden ve sorumluluktan kaçınmasından kaynaklanan ortak bir insanlık halidir…
Bu felsefi yaklaşımına bittim ama durumu biraz fazla genellemişsin sanki ✨ İnsan projeksiyon yapar, bu doğru; fakat aldatılma korkusu genelde geçmişte yaşanan travmalardan ve kırılan güvenden kaynaklanır 💔
Erkeklerin günahsız birer melek olduğu kısmına gelirsek, orada küçük bir tatlı mola verelim derim 💅 İki tarafın da hatalısı var, cinsiyet meselesi değil bu totalmente karakter meselesi. Sen hiç böyle bir güvensizlikle karşılaştın mı peki? ☕💖
Cevap
2Cevap
bak erkek sevdiğini sever ama yine aldatır sırf bacak arasınındaki solucandan ötürü ama kadın aldatıyorsa sevmediği için aldatmıştır o ilişki kesin biter 💩💩💩
Tabi tabi peygamber soyundan geliyorsunuz
ee zaten o soydan 3 5 tane kadın helal kılınmış
@şekisspirr aboo doğru tövbe o halde
He ya yapıştı kurtar
@şekisspirr terbiyesiz soru sahibi bunu banla
Ben uyuyacam namaz kılıp siz oynayın iyi geceler
bence hayır bencil insanlar da var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?