Evli bir adamla sevgili olmak, boşanmasını beklemek çok mu yanlış, ne yapmalıyım?

Hepinize iyi geceler, yaklaşık 1,5 senedir konuştuğum adamın geçenlerde bir ailesi olduğunu öğrendim. Buna tepki gösterip bitirmek istediğimi söylediğimde ise karısı ile görücü usulü evlendiğini ve karısını sevmediğini, sorunları olduğunu söyledi. Konuştuğumuz süre boyunca bana her zaman çok ilgili ve saygılıydı. Bana her zaman küçük veya büyük fark etmeksizin sürprizler yapardı. Tartıştığımız gün ise bana zaten uzun süredir boşanmaya çalıştığını fakat kadının boşanmaya yanaşmadığını ve beni çok sevdiğini söyledi. Benden sadece sabırlı olmamı ve her şeyi halledeceğini bilmemi istediğini söyledi. Bildiğim kadarıyla bir çocuğu yok. Kafam çok karışık uzun zamandır konuşuyoruz dolayısıyla kendisini seviyorum ve bırakmak istemiyorum. Sonuç olarak onunla görücü usulü zorla evlenmişler ama biz birbirimizi çok seviyoruz ve boşanmalarını beklemeye hakkım olduğunu düşünüyorum. Sizce yanlış mı yapıyorum veya siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız, kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var.

Evli bir adamla sevgili olmak, boşanmasını beklemek çok mu yanlış, ne yapmalıyım?