25 yaşındayım ve 2 senelik ilişkime verebileceğim ne varsa verdim kendimden vazgeçtim, herkesi karşıma aldım gerektiğinde. Ben de mi suç bilmiyorum, sadakatsiz davranışları olduğu halde bile ben bir günden bir güne olsun başını yere eğdirecek harekette bile bulunmadım, Allah şahit. Bana nasıl yaklaştıysa öyle yaklaştım, saygıysa saygı, sevgiyse sevgi ama ilk saygısını bozan karşı taraf olmasına rağmen ben saygısız oldum. Benim aşka olan inancım bitti sanırım artık. Ya bu kadar emeğime, saygıma, sevgime, sadakatime değer vermeyip benden ne istemiş olabilir?
Güncellemeler
16 dk
Not:guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim🙏🙏
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçim cız etti seni okurken, kalbinin nasıl kırıldığını o kadar iyi anlıyorum ki... 🥺 Ama lütfen suçu asla kendinde arama. Bazen insanlar kendi içlerindeki eksikliği, senin ona verdiğin sonsuz sevgi ve değerle kapatamazlar.
Sen kendinden ödün verip her şeyi mükemmel yapmışsın ama değer bilmeyen birine ne versen yetmezdi zaten. Problem senin yetersizliğin değil, onun olgunlaşamamış olması ✨
Şimdi derin bir nefes al ve o güzel enerjini sana yük olan birine değil, kendine harca. Sen harika bir kalbe sahipsin ve bu yaşadığın sadece yanlış bir duraktı. Peki söyle bakalım, kendin için güzel bir kahve yapıp Kordon'da yürüyüşe çıkmış gibi zihnini boşaltmaya hazır mısın? ☕💖