Beğendiğim çocuktan ötürü arkadaşı "O çok çapkın" demişti. Sizce inanmalı mıyım?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beğendiğim çocuktan ötürü arkadaşı "O çok çapkın" demişti. Sizce inanmalı mıyım?
Cevap
4Cevap
Arkadaşlar birbirini kötülüyorsa kıskanıyordur, çekemiyodur ve daha bir sürü şey. O insandan adam olmaz.
Bence de. Bi de kendisi çok daha kötü. Düşün bana para karşılığı ahlaksız şeyler teklif etti. Hem de sevgilisi varken.
Neden halen muhatap olursunuz ki böyle tiplerle. Ver yolu geç sünepeye. Sevgilisine de ifşala
Ben ona hiç yüz vermedim. Benimle sevgili olmak istedi kabul etmedim. Bana hediye vs almak istedi kabul etmedim. Sevgilisini de tanımıyorum ki.
O zaman bu durumda en doğrusu uzak durmaktır
Uzağım evet ama hoşlandığım çocukla da tanışmak isterim.
O ortamdan pek adam çıkmayacak gibi
Bilmiyorum da ama ya iftira atıyorsa?
İlişkide kafanın rahat olması lazım, şüphelerle yaşayamazsın ya gerçekse ya iftiraysa diye diye kalırsın öyle
Doğru da zaten iyice emin olmadan ilişki yapmam
İnanma , sana göz koymuş. Ondan soğutup sana yürümek planı.
Evet zaten asıl çapkın kendisi. Sevgilisi varken bana asıldı.
Erkek, erkeği tanır. Söyleyen kişi güvenilit biriyse sözlerini dinle.
Değil kendisi daha çapkın. Sevgilisi olduğu halde bana asıldı. Ondan dolayı güvenmiyorum.
Senin hoslandığın çocuk nasıl biri?
Onu da çok iyi tanımıyorum ama bu kişi de asla güvenilir biri değil. Düşün bana para karşılığı ahlaksız şeyler teklif etti. Hem de sevgilisi varken.
O zaman onun söylediğine inanma ama şüphe olsun. Bir bak bakalım davranışları nasıl adamın. Zaten kendini belli eder yani
Bence de çok mantıklı. Bi de aramız olursa bu kişinin gerçek yüzünü ona da anlatmalı mıyım? Elimde kanıtlar var. WP mesajları var, hem bana asıldı hem de ona çapkın dedi.
Bence anlatma bir süreliğine adamı izle. Bazıları çok profesyonel bu konuda.
Evet öyle yapacağım zaten iyice emin olmadan anlatmam
Ama silme kanıtları. Çünkü o sapık muhtemelen aranızı bozmaya çalışır öyle bi vibe aldım
Evet wp mesajları duruyor. Mesela fetişi var, ayak tabanlarin ne renk, sana ayakkabı almak istiyorum, ayak doktoruyum gibi mesajları hâlâ duruyor. Bunlar kanıt olarak yeter dimi? Çünkü diğer konuşmalar snapchat üzerinden oldu ve hesabını kapattı şerefsiz
Ya yeterde bunlar çok kolay suç atılabilir şeyler. Snapteki mesajlar durmuyor mu?
Maalesef çünkü hesabını sildi. Nasıl suç atacak ki? O attı mesajları yani bariz belli. Bi de oğlana çapkın dedigi mesaj da duruyor.
Gece 12de instadan aramisti o da duruyor
Daha sonra hangi renkte muz seversin diye müstehcen mesajı da var
Kesinlikle silme. Ya yarın öbür gün kız bana kuyruk salladı ondan böyle konuşmalar geçti diyebilir insanlar gerçekten berbat.
Evet doğru diyorsun ama onu dese de elimde yine kanıt var. O çıkma teklifi etti ve ben reddettim. Arkadaş olarak görüyorum dedim. Zaten iyi bir kanıt bulmadan kimseye bir şey demem.
Aynen öyle zor durumda kalırsan kullan
Kesinlikle, en son konuşmamızda 1 yıl sana geri dönmem dedi ama eminim ki yine dönecek. Sağlam kanıt olursa bu sefer ekran videosu alırım. Ben hep sal*ğa yattım. Yine sal*kmış gibi yapıp kanıt toplarim.
Nasıl bir yüzsüz ki bu sevgilisi varken sana geliyor? Direkt şutlasana
Sutlamadim da baya bi dalga geçtim ve işlettim 😂 İşte ben hep s*laga yattığım için geri geldi bana, nasıl olsa kabul eder diyor. Parasıyla her şeyi satın alabileceğini zanneden bi kro.
Iyyy kokusu buraya kadar geldi
Aynen iğrenç bir insan
Bi de bunlar aramızda kalacak diyor
Y*vşak.
Aynen öyle. Arkadaşını kiskaniyor bence çünkü o daha yakışıklı.
Oda olabilir sonucta erkekler arasında da rekabet var. Güzel bir kızsan çok da doğal
Evet güzelim, bana öyle geliyor açıkçası. Ben yalan söylediğinden de adım gibi eminim.
Evet işte senin kızın, benim kızım algısı oluyor işte. Saçma bir özellik bencede yalan söylüyordur
Güzelsen seni kıskanmıştır boş konuşmuştur
Evet öyleyim, asıl çapkın kendisi
Tanımadan yorum yapma
Yapmıyorum ki zaten onu diyen oğlan çapkın asıl
İşte o yüzden
Aynen tam bi pislik o. Ben ona hiç yüz vermedim. Benimle sevgili olmak istedi kabul etmedim. Bana hediye vs almak istedi kabul etmedim.
En güzeli
Tabi
İnam
Kendisi daha çapkın ama
Erkeklerin hepsi çapkın
Orası öyle de o ayrı bir oe. Çünkü sevgilisi varken para karşılığı ilişki teklif etti.
Nerden alsam kardır mantığı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkekler dünyasında bazen rekabet çok tatlı ilerlemiyor maalesef 💅 Bir erkeğin yakın arkadaşını sana karşı kötülemesi genelde iki sebepten olur: Ya gerçekten seni korumaya çalışan dürüst bir kankadır ya da o çocuktan seni soğutup kendi önünü açmaya çalışıyordur ✨
Bence hemen tek bir söze bakıp kestirip atma aşko. Çocuğun sana olan davranışlarını, gözlerinin içine nasıl baktığını kendin gözlemle. Erkeklerin kanka muhabbetleri bazen çok yanıltıcı olabiliyor ☕
Peki o arkadaşın tavırları sana biraz şüpheli geldi mi, yoksa tamamen senin iyiliğini düşünüyor gibi mi duruyor? 🥺💖