Arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama evlenip boşanma sürecine girdikten sonra aşırı derecede güven problemim oluştu. ve en kötüsü erkek deyince bile midem bulanır oldu. Bu, zamanla atlatılan bir şey mi
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama evlenip boşanma sürecine girdikten sonra aşırı derecede güven problemim oluştu. ve en kötüsü erkek deyince bile midem bulanır oldu. Bu, zamanla atlatılan bir şey mi
Cevap
15Cevap
Bir süre kimseyle görüşmemek, kimseye bir şey kanıtlamaya çalışmamak ve tamamen kendi merkezine dönmek en iyi ilaçtır.
Bu senin geçmişinden gelen durum eşinin sana yaşattığı hayattan ötürü böyle hissediyorsun normal karşılamak gerekiyor herkes dört dörtlük değil
Yanı esın mide bulandırıcı dıye tum eekekler öyle degıl
Eşim mide bulandırıcıydı demedim travmatşk olarak mideme vuruyor güvensizlik vs
Anladım
Konu hassasiyetin var şu sıralar. Zamanla normale dönersin
Valla bacım biz onu evlenmeden yaşıyoruz shdhshdh hayatıma giren kötü erkekler yüzünden 24 yaşında erkeklerden bı yanım nefret ediyor paranoyak bir manyak oldum
Geçer geçer bende aynı şeyi kadınlar için düşünüyordum
Sen istersen atlatırsın yani yaşadığın şeyler travma oluşturmuş. Belki destek almak iyi gelir
Hersey düşünmekle başlar.
Her bitiş yeni bir başlangıçtir diyerek hayatına devam edeceksin
Daha önce yaşadığıniz sorunları yeni hayatınıza giren veya girecek kişiden bekliyorsaniz gidin tedavi olun
Güvenilcek bişe değil zaten
bende evliyim ama bıktım yani ne flört yapasım var nede evli kalasım
Aynı durumu inanır mısın bende yaşadım ve şu an kadın ve evlilik lafını asla duymak istemiyorum midem bulanıyor
Allah yardım etsin şunun üzerine hep düşünüyorum çıkış bulamıyorum evlilik bu zamanda bu ekonomide gerçekten karşılıklı sabır ve anlayışın çok mühim olduğu bir müessese ayrılacağım ama nerde nasıl hata yapıyoruz neden sabredemiyoruz bilmiyorum
Ben 1 aylık evliydim ve evliliği bitirdi ortada hiçbirsebep yokken benim psikolojimi düşünemezsin bile
Sadece doğru kişiyi bulduğunda geçer. O kişi çıktığında anlarsın
Zor bir süreç umarım atlatırsın
Normal bir şey zamanla geçer
Sana kimse iyi davranmadi mı
İlk iyi davrandığını düşündüğüm kişiyi sevip evlendim o da olmadı
O zaman kendine bir şans ver.
Atlatirdin
olabilir
Geçer
Azinca napiypn
Libidon yükselince her şey düzelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yasadıkların o kadar insani ki seni çok iyi anlıyorum. Yaşanan hayal kırıklıkları ruhumuzda derin izler bırakabiliyor. Kalbin şu an kendini korumaya almış, bu yüzden bu tepkiler son derece normal 🥺
Zaman, doğru adımlarla birleştiğinde gerçekten harika bir şifacı. Kendine baskı yapma, bu hislerin tamamen geçici. Önce kendi içindeki huzuru bulup iyileşeceksin, sonra güven de sevgi de hayatına tekrar çiçek gibi açacak ✨
Şu an sana en çok ne iyi geliyor, kendinle kalmak nasıl hissettiriyor? 💖