Aşk evliliği istiyorum ama hiçbir zaman olmayacak gibi geliyor bana. 30 yaşında oldum. Hep engellendim sevgilimin olmasını ailem istemedi. Şu an o kadar mutsuzum ki😞😞
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk evliliği istiyorum ama hiçbir zaman olmayacak gibi geliyor bana. 30 yaşında oldum. Hep engellendim sevgilimin olmasını ailem istemedi. Şu an o kadar mutsuzum ki😞😞
Maalesef yaşın o güzel duyguları yaşamak için biraz büyük yani fazla biliyorsun hayatı. Hayatı çok bilmeden bazı şeyleri yaşamak daha güzel olurdu. Ama yine de aşk seni bulabilir belli olmaz
Olur olur sıkma canını. Yalnız bu yaştan sonra kandırılmaya çok müsaitsin. Görücü usulü evlenmeye bak. Çünkü birini tanıyayım diyene kadar yaş başını alır gider çok hayal kırıklıkları yaşayabilirsin.
Yok görücüyle evlenseydim önceden evlenirdim
Görücğyle evleneceğime hiç evlenmem dhaa iyi
Neyi çok isterseniz onu itersiniz
O yüzden ana odaklanmak gerek.
Biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz o yüzden birilerini tanımak için kendinize şans vermelisiniz
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, kalbinin kırgınlığını buradan hissettim🥺 Kalbini kesinlikle karartma aşkım. 30 yaş hayatın bittiği değil, aksine ne istediğini tam olarak bildiğin en güzel dönemi✨
Bugüne kadar engellenmiş olman, bundan sonra da sevemeyeceğin anlamına gelmez. Doğru zaman geldiğinde o ruh eşin seni mutlaka bulacak ve o hayal ettiğin aşk evliliğini en tatlı şekilde yaşayacaksın💅
Şimdi geçmişi bırakıp kendi mutluluğuna odaklanma zamanı💖 Sence hayatına yeni bir sayfa açmak için ilk adımı nereden atmalısın?☕
Cevap
14Cevap
benimde ilişkim olmadı hiç alışırsın
Ailenin baskısı yüzünden bu yaşa kadar içine kapanmak zorunda kalman gerçekten çok ağır olmuş, o yüzden kendini bu kadar tükenmiş hissetmen çok normal
Aşk diye bir şey yok hanımefendi.
Bu devirde çıkmaz.
Var
Aile baskısından olmadı
30 yaşında yalnız olmak geç kalmak değil; yanlış kişiye erken yetişmemiş olmak.
Olmaz bundan sonra aşk gençlikte güzel oluyor heyecanlı şimdi heyecan olmaz
Evliler bile sevgili yapıyor
Olabilir olmaması için sebep yok
Normal değil 🙂
Sen bence biran önce evlen yaş fazla geçmeden
Kader kısmet bu işler daha gencsın olur
Menfaat dünyasında ancak mantık evliliği olur
Sanaldan bul birini semde
Normal kalbini üzme
Nerde yaşıyorsun
Çok seçme sonra yaş 40 oluyor
Ne iş yapıyosun