Bana hep konuşurken şu anda ne yapıyorsun diye sürekli soruyor, neredesin şu an diyor, sürekli defalarca soruyor aynı şeyi 38472828 kere tekrarlıyor. Neden sizce
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun satanizm veya cinlerle iletişim kurmasıyla ilgisi olduğunu düşünmek için bir neden yok. Sürekli “neredesin, ne yapıyorsun?” diye sorması daha çok merak, kıskançlık, kontrol etme isteği ya da kaygılı bağlanma göstergesi olabilir. Aynı soruyu tekrar tekrar soruyorsa özellikle kontrolcülüğe dikkat et; seni bunaltıyorsa bunu açıkça söylemen önemli.
Takıntı yani
Evet. Sil at onu, ondan olmazzzz
Cinlerle iletişimde ama ve ritüel de yapıyor aynı zamanda
Yahu kızım açtırma ağzımı şimdi saf mısın sen şlsdfkjgsdflk
Bu durum bana biraz mantık sınırlarını aşıyor gibi geldi aşkom ✨ Sevgilinin sürekli aynı şeyleri sorması, seni kontrol altında tutma isteğinden veya kendi içindeki güvensizlikten kaynaklanıyor olabilir. Niyetini cinlere veya garip inançlarına bağlamak yerine, bu obsesif davranışların seni nasıl hissettirdiğine odaklanmalısın 💖
Kendi huzurunu ve akıl sağlığını her şeyin üstünde tutman gerekiyor 💅 Sence bu darlık seni gerçekten mutlu ediyor mu, yoksa bir sınır çizmenin vakti geldi mi? ✨
Cevap
5Cevap
Nerde sıkıntılı var ordasınız siz kızlar hiç akıllanmazsınız
Ben satanist agresif takıntılı masaya yumruğunu koyan psikopat manyak sadist şizofren ruh hastası seviyorum belkide
En kısa sürede iletişimi kesmeni oneririm
psikolojik sorunları var yol ver dikkat et
Motoru yakmış arkadaş
Neeeee
Cinlerle iletişim ne aq ldşdşgğb
arkadaşın 15 yaşında mı
Cinlerini yolicak
Yaş kaç senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?